Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Plīsušā kanalizācijas vada remontdarbi ilgs vairākas dienas

Bāriņu ielā plīsušais kanalizācijas vads ir sliktākā stāvoklī, nekā iepriekš bija domāts, tādēļ tā remontdarbi aizņems vēl vairākas dienas, noskaidrots remontdarbu gaitā šīs nakts laikā, norāda Rīgas ūdens pārstāvis Artūrs Mucenieks.

"Darbi būs sarežģīti - vada tehnisko stāvokli var salīdzināt ar plīsušu olas čaumalu," skaidroja Mucenieks, tādēļ atbildīgās personas veiks pamatīgus remontdarbus. Darbu izmaksas segs no līdzekļiem ārkārtas situācijām.

Mucenieks arī pastāstīja, ka satiksmes ierobežojumi avārijas teritorijā, kā šorīt novērots, nav radījuši būtiskus sastrēgumus un satiksme pilnvērtīgi varējusi notikt pa divām joslām abos virzienos.

Kā ziņots, otrdien, 21.oktobrī, Rīgā, Bāriņu ielā, posmā starp Hermaņa ielu un Uzvaras pieminekli, plīsis liela diametra kanalizācijas vads, kā dēļ avārijas teritorijā izveidojies trīs metrus garš un 70 centimetrus plats izskalojums. Uzreiz pēc avārijas sākti remontdarbi, kas ilguši visu aizvadīto nakti un turpinās joprojām. Negadījuma teritorija un izskalotā bedre ir norobežota, lai neapdraudētu satiksmes dalībnieku drošību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas