Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Policija janvārī izņēmusi ap 83 kilogramus narkotiku un Latgalē uzgājusi iespaidīgu metamfetamīna laboratoriju

Valsts policija janvārī izņēmusi aptuveni 83 kilogramus dažādu narkotiku, kā arī Latgalē uzgājusi iespaidīgu metamfetamīna laboratoriju, informēja policija.

2024.gads ir sācies ar pēdējos gados ievērojamākajām narkotisko vielu izņemšanām, ko veikusi Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde sadarbībā ar citām struktūrvienībām.

Sabiedrība trešdien plkst.11 preses konferencē tiks informēta par iespaidīgu metamfetamīna laboratoriju, ko janvārī Latgales reģionā uzgājusi Valsts policija, atsavinot apmēram 50 kilogramus metamfetamīna, 550 gramu kokaīna un apmēram 1000 litru prekursoru. Aizdomās par narkotiku izgatavošanu, glabāšanu un realizēšanu aizturēta organizēta noziedzīga grupa.
 
Tāpat preses konferencē stāstīs par janvārī īstenotu citas noziedznieku grupas aizturēšanas operāciju. No šiem noziedzniekiem policija atsavinājusi 32 kilogramus marihuānas un 55 gramus kokaīna. Tāpat atsavinātas automašīnas un skaidra nauda, kas, visticamāk, iegūta noziedzīgā ceļā.
 
Preses konferencē piedalīsies Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieks Juris Staļģevics un Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Raimonds Kronbergs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas