Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Prezidenta kanceleju turpmāk vadīs bijušais Latvijas Pasta priekšsēdētājs Salnājs

Valsts prezidenta kanceleju turpmāk vadīs bijušais Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Arnis Salnājs.

Darba attiecības ar līdzšinējo Valsts prezidenta kancelejas vadītāju Gunti Puķīti izbeigtas 27.janvārī pēc abpusējas vienošanās, aģentūru LETA informēja prezidenta Preses dienestā. Salnājs šos pienākumus sāk pildīt ar šodienu.

Prezidents Raimonds Vējonis izsaka pateicību Guntim Puķītim par darbu kancelejas vadītāja amatā un profesionālo ieguldījumu, sekmīgi nodrošinot darbības atsākšanu atjaunotajā Rīgas pilī, norādīts paziņojumā plašsaziņas līdzekļiem.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, Salnājs iepriekš bija Latvijas Pastas valdes priekšsēdētājs, bet pērn 22.aprīlī iesniedzis atlūgumu. Salnājs LP valdē strādāja kopš 2012.gada 20.janvāra. SM Salnāju kā LP valdes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju iecēla 2013.gada maijā, pēc tam, kad atlūgumu bija iesniedzis iepriekšējais uzņēmuma vadītājs Māris Kleinbergs. 2013.gada augustā Salnāju apstiprināja LP valdes priekšsēdētāja amatā.

Salnāja agrākā darba pieredze galvenokārt bija saistīta ar juridisko pakalpojumu sniegšanu - strādājis Sorainen un Alfenus juridiskajos birojos, praktizējies Pinsent Curtis Biddle birojā Lielbritānijā.

Līdz ar Salnāju pērn atlūgumu iesniedza arī pārēji valdes locekļi - Ilze Bagatska, Arnis Gulbis un Egons Strazdiņš. Toreiz Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietnieks Dins Merirands aģentūrai LETA norādīja, ka atkāpšanās iemesli ir saistīti ar Latvijas Pasta pārbaudes ziņojumu, kas atklāja veselu virkni pārkāpumu, arī nesaimnieciskumu un sliktu pārvaldību.

 

Top komentāri

Ēdelweiss
Ē
Kads saimnieks, tadi sulaiņi...Viena no vecāka latvijas politmafijas klana Zvērīgo Zagļu Savieniba ilggadējais sulainis Vējajonis tagad savac sev apakšsulainus, kuri noziegušies Latvijas Pastā....
Suseklis
S
http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/605826-latvijas_pasta_maksa_3000_algu_par_to_ka_nenak_uz_darbu
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas