Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Rezidence bez sava prezidenta

Valsts prezidenta Jūrmalas rezidence joprojām atrodas dīkstāvē. Īstas skaidrības par ēkas, kuras remontā ieguldīti teju divi miljoni latu, pielietojumu nākotnē joprojām nav. Savulaik vērienīgie remontdarbi Valda Zatlera prezidentūras laikā izpelnījās nesaudzīgu kritiku, bet tagad nepilnus 9000 latus vērtā ūdenssiena netiek darbināta un par 2242 latiem pirktais vīna ledusskapis stāv tukšs.

Lai arī Zatlers vēl labu laiku pēc remontdarbu beigām izmantoja rezidenci Zigfrīda Meierovica prospektā 31, pašreizējais prezidents Andris Bērziņš tajā nav spēris kāju. Valsts prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne portālam Diena.lv sacīja, ka Bērziņš Jūrmalas rezidenci nav izmantojis un neplāno to darīt arī turpmāk. Pagaidu rezidence Melngalvju namā pilnībā atbilstot visu prezidenta funkciju veikšanai, un Bērziņš pats mitinās dzīvoklī Rīgā vai laukos Amatas novadā.

VNĪ pārstāve Daiga Laukšteina portālam Diena.lv stāsta, ka rezidenci uzrauga Nacionālo bruņoto spēku Militārā policija un Valsts prezidenta kanceleja. Savukārt VNĪ ir atbildīga par ēkas apsaimniekošanu un uzturēšanu, lai tā tiktu saglabāta tādā stāvoklī, kādā to nodeva bijušais prezidents Zatlers.

Visu rakstu lasiet laikrakstā Diena otrdien, 8.oktobrī!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas