Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgā pie CSDD stacijas šodien sabraukts bērns

Rīgā, šodien pie Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas Antenas ielā, sabraukts bērns, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts policijas preses pārstāve Līna Kaļķe aģentūrai LETA apliecināja, ka izsaukumu uz Antenas ielu policija saņēma ap plkst.13.23, kur automašīna Mercedes Benz uzbrauca nepilngadīgam zēnam, kurš no gūtajām traumām mira.

Policija patlaban skaidro notikušā apstākļus.

CSDD pārstāve Ieva Bērziņa aģentūrai LETA teica, ka negadījums noticis brīdī, kad kādam transportlīdzekļa īpašniekam piederoša automašīna izbraukusi no tehniskās apskates stacijas ēkas.

Patlaban stacija turpina darbu, norādīja Bērziņa un piebilda, ka iepriekš šādas traģēdijas pie CSDD nav notikušas.

Jau ziņots, ka šogad Latvijā notikušas vairāki satiksmes negadījumi, kuros gājuši bojā bērni.

5.jūlijā Rīgā, piemājas pagalmā automašīna atpakaļgaitā uzbraukusi bērnu auto krēslam, traģiskajā negadījumā dzīvību zaudējot mazulim.

27.jūnijā Nīcas novadā kāda sieviete, vadot automašīnu Opel, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar kravas auto. Negadījumā gāja bojā visi automašīnā Opel esošie - autovadītāja un divas viņas mazgadīgās meitas.

Jūnija beigās trīs automašīnu sadursmē uz Daugavpils šosejas gāja bojā sieviete un bērns, bet smagas traumas guva vēl pieci cilvēki.

pievienota 4.-9.rindkopa

Top komentāri

Raitis Ž.
R
Plašajās apskates telpās, kur 2 metru distance nesagādā grūtības, CSDD darboņi izdomājuši auto īpašniekus sūtīt ārā stāvēt pie vārtiem. Nepietiek ar absurdajiem CSDD izdomājumiem satiksmes drošībā, vēl aukstumā, lietū jāstāv uz ielas. Tas, ka velosipēdisti daudzi pat nepazīst ceļazīmes, bet tiek pielīdzināti satiksmes dalībniekiem kopā ar autovadītājiem, tas ir tieši tāds pat noziegums, kā veicinošs noziegums ir izdzīt TA laikā cilvēkus uz ielas, neskatoties uz to, ka telpās bija iespēja droši atrasties. Nebūtu izdzīti, nebūtu šīs nelaimes.
Pareizaisjautājums
P
Kāds šim notikumam sakars ar CSDD? Vai tādā pat stilā rakstīsiet, ja kādu sabrauks pie Satversmes Tiesas, vai pie Prezidenta pils?
aculiecinieks .
a
Lūdzu beidziet rakstīt šos pautu kasītāju komentārus .. Cilvēks kurš uzbrauca virsū , bija gados , un variācijas ir daudzas , bet visticamāk sajauca pedāļus . Kāpēc piemin , csdd, jo mātei ar bernu nebija tur jāatrodas , dēl Debīliskā covid, viņi stāvēja arā , kur nav paredzēta vieta stāvēt cilvēkiem . Izsaku dziļāko līdzjūtību Mātei un Tēvam .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas