Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgas pagaidu administrācija Rīgas satiksmei Covid-19 kompensācijās plāno piešķirt vēl vairāk nekā 900 000 eiro

Rīgas pilsētas pagaidu administrācija pašvaldības uzņēmumam Rīgas satiksme kompensācijās saistībā ar Covid-19 plāno piešķirt vēl vairāk nekā 900 000 eiro.

Pagaidu administrācijas 6.augusta sēdes darba kārtībā iekļauts jautājums par finanšu līdzekļu piešķiršanu no budžeta programmas "Izdevumi neparedzētiem gadījumiem".

Lēmumprojekts paredz piešķirt papildu dotāciju 906 705 eiro apmērā, palielinot finansējumu budžeta programmā "Sabiedriskā transporta pakalpojumi Rīgas pilsētā".

Kā norādīts lēmumprojektam pievienotajā Rīgas satiksmes vēstulē, līdzekļi nepieciešami, lai kompensētu zaudējumus, kas radušies ieviesto piesardzības pasākumu dēļ sabiedriskajā transportā sakarā ar Covid-19 izraisīto pandēmiju 2020.gada maijā.

LETA jau ziņoja, ka Rīgas domes pagaidu administrācija dažādās ar Covid-19 saistītās kompensācijās pašvaldības iestādēm kopumā piešķīra gandrīz trīs miljonus eiro.

Pašvaldības SIA Rīgas satiksme tika piešķirti 2,29 miljoni eiro.

Rīgas Nacionālajam zooloģiskajam dārzam Covid-19 laikā negūto ieņēmumu kompensēšanai Rīgas domes pagaidu administrācija piešķīra 420 000 eiro.

Vēl 5542 eiro piešķīra sociālās aprūpes centram Gaiļezers, bet 4715 eiro - Rīgas patversmei, lai nodrošinātu iestāžu darbiniekiem piemaksu 60% apmērā no mēnešalgas. Šajās iestādēs bija konstatēta saslimšana ar Covid-19 un darbiniekiem darbs saistīts ar īpašu risku inficēties, jo tie strādāja īpaša riska teritorijā.

Līdzekļi kompensāciju izmaksai tika ņemti no Rīgas rezerves fonda. Apstiprinot pašvaldības budžetu, administrācija šajā fondā cīņai ar Covid-19 paredzējusi 13,8 miljonus eiro.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas