Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Satiksmes ministrs: Aprīļa vidū varētu notikt atsevišķi repatriācijas reisi

Nevar izslēgt, ka aprīļa vidū varētu tikt organizēti atsevišķi papildu repatriācijas reisi, šodien Latvijas pašvaldību savienības konferencē par sabiedrisko transportu un satiksmi ārkārtējās situācijas laikā teica satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP).

Viņš norādīja, ka repatriācijas reisi pašreiz ir uz laiku apstādināti pēc epidemiologu lūguma un tas vajadzīgs, lai paietu noteiktais karantīnas periods tiem, kuri Latvijā atgriezušies līdz 30.martam. 

"Tomēr nevar izslēgt, ka aprīļa vidū šādi reisi varētu atkārtoties," teica Linkaits, skaidrojot, ka tad kopā ar Autotransporta direkciju tiktu piesaistīti reģionālie pasažieru pārvadātāji repatriēto iedzīvotāju nogādāšanai mājās. 

Jau ziņots, ka līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 slimības izplatību izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojumu. 

Tostarp ir atcelti starptautiskie pasažieru pārvadājumi caur lidostām, ostām, ar autobusiem un dzelzceļa transportu, izņemot pasažieru pārvadājumus ar valsts gaisa kuģiem un militāro transportu. Taču ar satiksmes ministra atļauju var tikt pieļauti izņēmumi un pēdējās pusotras nedēļās Latvijā ielidojuši vairāki desmiti repatriācijas avioreisu, kā arī ienākuši prāmju reisi.

Precizēts virsraksts un 1.rindkopa.

Top komentāri

Linkaitim
L
Sāc tak ar ministrijas aparāta būtisku samazināšanu vismaz krīzes laikā..Viņiem tak tur nav ko darīt: Bet viņiem viss tik pat notiks vai arī nenotiks....
edvins
e
Kas tā par nekārtību ar atbildīgo personu lēmumiem un rīkojumiem? Jau sen bija norādīts pēdējais datums, kad būs iespējams mūsu valsts iedzīvotājiem atgriezties dzimtenē. Jau runā par vēl, un vēl jauniem repatriācijas reisiem? Tas ir bizness, vai tāda ir cilvēku maldināšana ?
Protams
P
Pievedīšu svaigus Covid 19 vīrusiņus !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas