Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sestdien būs izmaiņas gandrīz 200 reģionālo autobusu maršrutos

Ņemot vērā, ka 22.jūnija darba diena ir pārcelta uz sestdienu, 13.jūniju, šajā dienā gaidāmas izmaiņas gandrīz 200 reģionālo autobusu maršrutu, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā.

Daļā maršrutu autobusi kursēs atbilstoši darba dienas kustības sarakstam, kas nozīmē, ka vairākos maršrutos reisu skaits palielināsies, bet citos to skaits tiks samazināts. 

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt aktuālo autobusu kustības sarakstu.

Izmaiņas gaidāmas maršrutos, ko apkalpo 13 dažādi pārvadātāji: AS Nordeka, SIA AIPS, SIA Gulbenes autobuss, SIA Jelgavas autobusu parks, SIA Madonas ceļu būves SIA, SIA Migar, SIA Tukuma auto, SIA VTU Valmiera, AS Liepājas autobusu parks, SIA Ventspils reiss, SIA Aiva auto, SIA Jēkabpils autobusu parks, SIA Sabiedriskais autobuss.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas