Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Sniegotos Rīgas ceļus sola savest pilnīgā kārtībā divu līdz trīs dienu laikā

Rīgas ceļu uzturētāji ir gatavi strādāt, lai sakārtotu ielas un izvestu sniegu, un turpmāko divu līdz trīs dienu laikā pilsēta tiks sakārtota, šodien žurnālistiem sacīja Rīgas vicemērs Andris Ameriks (GKR).

Ameriks teica, ka pašreiz Rīgā neesot nevienas ielas, kas nebūtu caurbraucama.

Gaidāmajā naktī plānota sniega izvešana, tādēļ iedzīvotājiem būs jārēķinās ar ierobežojumiem auto novietošanā. Par ierobežojumiem pašvaldība iedzīvotājus laicīgi informēs gan ar sociālo tīklu, gan pasta starpniecību, sacīja Ameriks. Sniega izvešanu plānots sākt no Vecrīgas.

Šodien sanāksmē ar atbildīgajām amatpersonām un ceļu uzturētājiem tika pārrunāts turpmākais ielu sakārtošanas darbības plāns. Ameriks sacīja, ka pašreiz pašvaldībai papildu palīdzība pilsētas sakārtošanā nav nepieciešama - uzturētāji tiekot galā. Pašreiz jau esot nodrošināta piebraukšana pie maģistrālēm un visām pilsētas skolām.

Patlaban domes vadībai nav iebildumu pret ceļu uzturētāju darba kvalitāti. Ja tādi radīsies, pašvaldība meklēs citus sadarbības partnerus, pauda Ameriks.

Vicemērs arī atzina, ka pašvaldība šodien saņēmusi daudzu iedzīvotāju sūdzības par apsnigušajām ielām, īpaši aktīvi cilvēki ir sociālajos tīklos.

Sabiedriskais transports šobrīd kursē lēnāk nekā ierasts, taču laikapstākļi nav "nekāda ārkārtas situācija", komentēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas vadītājs Vadims Baraņņiks (Saskaņa). Viņš atzina, ka ar sastrēgumiem iedzīvotājiem vēl būs jārēķinās. Problēmas radot sniegs, kas uzkrājas ceļu malās, padarot ceļus šaurus.

Jau ziņots, ka lielā sniega daudzuma dēļ iedzīvotājiem šodien jārēķinās ar sastrēgumiem, palēninātu satiksmi, citviet valstī traucēta arī elektroapgāde.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas