Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Traģiskā avārijā Kurzemē svētdien divi bojāgājušie

Svētdien Latvijā reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā trīs un cieta vēl 14 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Svētdien, 27.oktobrī, ap pulksten 18 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Saldus novadā, Lutriņu pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums – sadursme starp automašīnu Chevrolet, kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis un automašīnu Volvo, kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā bojā gāja automašīnas Chevrolet vadītājs un pasažiere, 1963.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta automašīnas Volvo vadītājs un pasažieri, 2001.gadā dzimis jaunietis un 2003.gadā dzimusi jauniete, kuri ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti precīzi negadījuma apstākļi.

Savukārt Jēkabpils novada Zasas pagastā uz ceļa atrasts 1977.gadā dzimuša iedzīvotāja līķis. Tiek pieļauts, ka viņu notriecis kāds transportlīdzeklis.

Svētdien septiņi cilvēki cieta avārijās Kurzemē, četri - Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam - Zemgalē, Vidzemē un Latgalē. Viens no cietušajiem bijis gājējs.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 11 autovadītājus: piecus - Rīgā un tās apkārtnē, četrus - Vidzemē, bet divus - Latgalē. Vēl trīs autovadītāji Rīgā aizturēti, jo bija lietojuši narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 253 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 100 autovadītāji, Vidzemē - 50, Zemgalē - 47, Kurzemē - 31, bet Latgalē - 25 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 481 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Top komentāri

Cilvēkumedniekiplosās
C
481 medījums, zaļās naudas slaucamās kastītes pilni krūmi... bet - katru nedēļu pa līķim! Tā turpināsies līdz bezgalībai, jūs neko nevarat padarīt!
Enģeļa viesis
E
Statistika kaut ko liecina par šo reģionu un to sabiedrību
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas