Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Ugunsgrēkos Rīgā un Ogrē cietuši trīs cilvēki

Otrdien ugunsgrēkos Rīgā un Ogrē cietuši divi cilvēki, bet vēl viens cilvēks ugunsgrēkā cietis trešdienas rītā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.Otrdien izsaukums saņemts uz Imantas ielu Rīgā, kur dzīvojamās mājas piektajā stāvā bija radies sadūmojums. Ierodoties uz izsaukuma vietu, ugunsdzēsēji konstatējuši, ka dzīvoklī degušas sadzīves mantas trīs kvadrātmetru platībā, radot spēcīgu sadūmojumu.

Izmantojot kāpnes, no balkona nocelta 13 gadus veca meitene, kura bija saindējusies ar degšanas produktiem.Savukārt ap plkst.14.42 saņemts izsaukums uz Kumelīšu ielu Ogrē, kur degusi dzīvojamā māja. Divstāvu māja degusi ar atklātu liesmu, kā arī pastāvējuši uguns izplatīšanās draudi uz blakus esošo ēku. Vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās aptuveni 28 gadus vecs vīrietis liesmas mēģinājis apdzēst saviem spēkiem un saindējies ar degšanas produktiem. Cietušais nodots mediķu aprūpē. Kopējā ēkas degšanas platība bijusi 80 kvadrātmetri. Pēc aptuveni četrām stundām ugunsgrēks likvidēts.Savukārt šorīt ugunsdzēsēji devušies uz izsaukumu Ogres novada Mazozolu pagastā, kur aptuveni 50 kvadrātmetru platībā deguši dzīvojamās mājas bēniņi. Ugunsgrēkā cietis viens cilvēks. Patlaban vēl turpinās liesmu dzēšana.Plašs ugunsgrēks izcēlies naktī Ķeguma novada Tomes pagastā - tur ar atklātu liesmu 200 kvadrātmetru platībā dedzis saimniecības ēkas jumts un blakus esošā malkas grēda 20 kvadrātmetru platībā. Ap plkst.6 ugunsgrēks likvidēts.Kopumā pagājušajā diennaktī saņemts 31 izsaukums, no tiem 22 uz ugunsgrēkiem, bet septiņi - uz glābšanas darbiem. Divi no izsaukumiem bijuši maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas