Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Vairāki Lido restorāni atsāks darbu

Pēc gandrīz divu mēnešu dīkstāves vairāki tīkla Lido restorāni no otrdienas ver durvis apmeklētājiem, informēja Lido komunikācijas konsultante Nadīna Erdmane.

Pēc Erdmanes sacītā, pievienojoties aprīlī Ādažos jau atvērtajam restorānam Lido Apelsīns, pašlaik apmeklētājiem atvērti arī trīs Lido veikali un Lido Spices kafetērija. Tāpat šodien durvis klientiem vērs Ķirsons Māja bistro un Lido Damme. No 14.maija darbu atsāks Lido Vērmanītis.

Savukārt nākamnedēļ plānots atvērt Lido restorānus tirdzniecības centros Domina Shopping, Spice un Alfa. Jau 11.maijā atvērti arī Lido restorāni Igaunijā, tostarp tieši pirms ārkārtas stāvokļa rekonstruētais Lido Solaris.

Erdmane norādīja, ka visos Lido restorānos joprojām tiks ievēroti stingri drošības pasākumi. Jebkādas pašapkalpošanās iespējas ir atceltas, visus ēdienus un dzērienus izdalīs tikai pavāri. Visi ēdieni, kas pirms ārkārtējā stāvokļa bija pieejami vaļējos fasējumos vai pašapkalpošanās zonā - salāti, deserti, pankūkas, tiek fasēti, bet stikla trauciņi aizvākoti ar plastmasas vāciņiem.

Savukārt galda piederumus klienti var izvēlēties - vai nu tradicionālos piederumus īpašā iepakojumā, vai vienreizējai lietošanai paredzētos plastmasas piederumus. Tāpat tiek nodrošināta divu metru distance starp galdiņiem un netiek pieļauta iespēja pie viena galdiņa atrasties diviem vai vairāk apmeklētājiem, ja tie nevar apliecināt, ka ir vienas ģimenes locekļi. Apmeklētāju plūsma tiks organizēta tā, lai nepārsniegtu vienlaikus pieļaujamo kopējo apmeklētāju skaitu ēdināšanas zālē.

Lido valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa atklāja, ka patlaban Lido restorāni pakāpeniski atsāk darbu, turpinot ievērot visus pastiprinātos drošības pasākumus.

"Kopš aprīļa beigām, kad pēc mēnesi ilgušas dīkstāves atsākām darbu, klientu skaits ir mēreni audzis - cilvēki ir sailgojušies pēc Lido ēdiena, par ko, protams, esam ļoti gandarīti. Klienti augstu novērtē mūsu pastiprinātos drošības pasākumus un tos arī atbildīgi ievēro. Priecājamies, ka šādā abpusējā sadarbībā jau līdz maija beigām varēsim atvērt gandrīz visus Lido restorānus, ieskaitot Lido atpūtas centru," viņa stāstīja.

LETA jau ziņoja, ka Lido 2018.gadā strādāja ar 41,883 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 8,5% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka 7,3 reizes un bija 241 365 eiro. Kompānijas 2019.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas