Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Visiem tiešā kontaktā ar Covid-19 saslimušo Bērnu slimnīcas ārstu bijušajiem darbiniekiem testi ir negatīvi

Visiem tiešā kontaktā ar Covid-19 saslimušo Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) ārstu bijušajiem darbiniekiem testi ir negatīvi, noskaidrots slimnīcā.

Slimnīcā atgādināja, ka tika identificētas kopumā 40 kontaktpersonas - darbinieku vidū un 22 kontaktpersonas - pacientu vidū. 

Rūpēs par sabiedrības drošību un veicinot labākos apstākļus saviem pacientiem, Bērnu slimnīca ir veikusi visu ārstniecības personāla - kontaktpersonu testēšanu. Visi saņemtie rezultāti ir negatīvi, kas nozīmē, ka infekcijas transmisija nav notikusi, norādīja iestādē.

"Vēlamies uzsvērt, ka BKUS turpina sniegt nepārtrauktu medicīnisku palīdzību visiem pacientiem un, īpaši atgādinām, ka gadījumos, ja bērna veselība ir apdraudēta ir jāvēršas pie ārsta," norādīja ārstniecības iestādē.

Kā vēstīts, slimnīca 1.jūlijā paziņoja, ka BKUS Neatliekamās medicīnas palīdzības un observācijas nodaļas ārstam apstiprināta Covid-19 saslimšana.

Iespējamo kontaktpersonu lokā apzināti 40 Bērnu slimnīcas darbinieki un 22 pacienti. Kontaktpersonām jāievēro pašizolāciju 14 dienas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas