Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Zivju fonda padome atvēl 224 972 eiro zivju resursu aizsardzības pasākumiem

Zivju fonda padome šodien sēdē atbalstīja 28 iesniegtos projektu pieteikumus pasākumam "Zivju resursu aizsardzības pasākumi, ko veic valsts iestādes vai pašvaldības, kuru kompetencē ir zivju resursu aizsardzība" un piešķīra tiem 224 972 eiro finansējumu, aģentūra LETA uzzināja Zemkopības ministrijā (ZM).

Divi zivju resursu aizsardzības pasākumam pieteiktie projekti tika noraidīti.

Tāpat Zivju fonda padome pilnā apmērā atbalstīja visus desmit pasākumam "Zinātniskās pētniecības programmu finansēšana un līdzdalība starpvalstu sadarbībā zinātniskajos pētījumos" iesniegtos projektus, piešķirot tiem 26 596 eiro finansējumu.

Tā kā projekti abos pasākumos tika iesniegti par mazāku finansējumu summu nekā tika izsludināts pieteikšanās kārtai, Zivju fonda padome pāri palikušo finansējuma daļu 54 934 eiro apmērā piešķīra 12 citiem Zivju fonda pasākumu projektiem, kuriem šā gada pirmajā projektu iesniegšanas kārtā bija pietrūcis finansējums. Tostarp vienam projektam dalībai starptautiskos pasākumos, trijiem zivju resursu pavairošanas projektiem un astoņiem sabiedrības informēšanas projektiem.

Par pārējo atlikušā finansējuma daļu - apmēram 40 000 eiro apmērā - Zivju fonda padome nolēma izsludināt otro pieteikumu iesniegšanas kārtu programmā "Zivju resursu aizsardzības pasākumi, ko veic valsts iestādes vai pašvaldības, kuru kompetencē ir zivju resursu aizsardzība".

Zivju fonds ir valsts budžetā kārtējam gadam ZM apakšprogrammai Zivju fonds piešķirtā dotācija no vispārējiem ieņēmumiem, kā arī fizisko un juridisko (arī ārvalstu) personu ziedojumi un dāvinājumi. Fonda līdzekļus izmanto zivju atražošanas un aizsardzības pasākumu nodrošināšanai un zinātnisko pētījumu finansēšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas