Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Twitter slēdz ar sazvērestības teoriju propagandista Džonsa vietnes Infowars saistītos profilus

Sociālais tīkls Twitter slēdzis ar sazvērestības teoriju izplatītāju Aleksu Džonsu un viņa mediju Infowars saistītos profilus, pavēstīja Twitter pārstāvis sakariem ar presi.

Plašākas detaļas uzņēmums nesniedz.

Uzņēmums Twitter jau septembra sākumā slēdza kontus @realalexjones un @infowars tviterī un video straumēšanas aplikācijā Periscope. Uzņēmums skaidroja, ka šāds solis sperts, reaģējot uz ziņām, ka tvītos un video pārkāpta politika, ar kuru aizliegta aizskaroša uzvedība.

Uzņēmums arī norādīja, ka turpinās izvērtēt ziņojumus par citiem kontiem, kas, iespējams, saistīti ar profiliem @realalexjones vai @infowars un spers nepieciešamos soļus, ja tiks konstatēts, ka to saturs pārkāpj noteikumus vai arī, ka tiek izmantoti citi profili, lai aizliegumu apietu.

Arī citi uzņēmumi, ieskaitot PayPal, YouTube, Apple un Spotify, Džonsa aktivitātes apturējuši vai aizlieguši.

Top komentāri

reptilis
r
...nu, re cenzūras uzvaras gājiens! ...PSRS bija atklāta cenzūra...tas vismaz bija godīgi! ....a šitais liekuļu bars nesaka atklāti - pie mums ir cenzūra...Vārda Brīvība par kuru tika izliets tik daudz asiņu tiek žņaugta no neoliberāļu...kultūrmarksistu...un jauno kreiso ...un jauno sociāldemokrātu puses. ASV faktiski notiek klusais pilsoņu karš.Iesaku noskaties-https://www.youtube.com/watch?v=IZbUzAfxC2s
Pipars
P
Jā dažkārt man ir interesanti pavērot Džonsa vārdisko un emocionālo cīņu ar liberālajiem finansistiem... Protams ir lietas kuras viņam kā cilvēkam, kuram nav padomijas izglītības un pieredzes izklausās amizantas, bet visumā priekš amerikāņa viņš ir pat ļoti daudzās tēmās korekts... Varu izteikt nožēlu par to ka viņu spiež pie naga... Bet nu ko tur daudz... Tas dzīves līmeņa kritums kas tuvojās ASV un starpcitu arī mums noslaucīs daudzus un savukārt daudzus pacels... cita lieta ka tie kuri tiks pacelti (varbūt arī Džons) uz šī negāciju viļņa ir ar ļoti vienkāršotu skatījumu uz to problēmu kura viņiem būs jārisina... Rietumu Economic skola nav salīdzināma ar padomijas Politekonomijas skolu makroekonomikas daļā. Principā uz jautājumu, kas vainīgs un ko darīt? amerikāņiem īsti nav atbildes.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits