Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Baidens dosies uz Hjūstonu izteikt personīgu līdzjūtību Floida ģimenei

Bijušais ASV viceprezidents Džo Baidens pirmdien dosies uz Hjūstonu, Savienotu Valstu Teksasas štatu, lai izteiktu līdzjūtību afroamerikāņa Džordža Floida ģimenei, kurš dzīvību zaudēja 25.maijā apcietinājuma laikā, vēstī The New York Times.

Demokrātu partijas prezidenta amata kandidāts Baidens izteiks līdzjūtību Floida ģimenes locekļiem, kā arī ierakstīs video ziņojumu Floida bēru viesiem. 

Nav paredzēts, ka Baidens apmeklēs dievkalpojumu otrdien, ņemot vērā Slepenā dienesta aizsardzību un bažas par traucējumu radīšanu, taču bijušais viceprezidents vēlējās izteikt personīgu līdzjūtību.

Daudzās ASV pilsētās notikušas plašas protesta akcijas pret sistemātisku rasismu un policijas brutalitāti, bet paralēli tām arī grautiņi, veikalu izlaupīšana, dedzināšana un ielu vardarbība. 

Baidens ieprieš nosodījis protestētāju apspiešanu un solīja ASV prezidenta ievēlēšanas gadījumā risināt sistemātiskā rasisma problēmu.

 

Top komentāri

virgo
v
Katrs noslepkavots cilvēks ir līdzvērtīgs un katrā gadījumā (ja nav runa par burlaku) viņa dzīvības izdzēšana ir vienādi liela traģēdija. Bet kāpēc šinī gadījumā taisa valsts mēroga cirku?
ļuļa
ļ
vispār jau interesanti, ka pašā hjūstonā viss ir mierīgi, un nekādi grautiņi nenotiek. grautiņi notiek tikai demokrātu pārvaldītajos š'tatos. nez kādēļ, ko? un vai baidens ar savu braucienu grib sakūdīt cilvēkus arī hjūstonā, vai kāds ir viņa mērķis, īpaši jau ņemot vērā, ka flioda brālis ir lūdzis sabiedrību nomierināties un pārtraukt instrumentalizēt brāļa nāvi.
Fakts
F
Šāds absolūti debils gājiens liecina, ka šīs notikums vienkārši bija baidena kampaņas sastāvdaļa.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits