Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Par saindētu vēstuļu sūtīšanu ASV apcietināta aktrise, kura centās vainu uzvelt savam vīram

Stāvoklī esoša aktrise, kura paziņoja ASV FIB, ka viņas vīrs izsūtījis vairākiem politiķiem vēstules ar tajās ievietotu rīcinu, pati kļuvusi par galveno aizdomās turamo, vēsta aģentūra Associated Press (AP).

35 gadus vecā Šenona Gesa Ričardsone (Shannon Guess Richardson), kura filmējusies vairākos seriālos, tajā skaitā The Walking Dead, tika arestēta piektdien savā dzīvesvietā ASV Teksasas štatā. Viņai izvirzītas apsūdzības divu vēstuļu ar tajās ievietotu indīgo vielu rīcinu nosūtīšanu ASV prezidentam Barakam Obamam. Līdzīgas vēstules tika nosūtītas arī  Ņujorkas mēram Maiklam Blumbergam, Vašingtonas organizācijai Mēri pret nelegālajiem ieročiem, kā arī diviem senatoriem, un tās saturēja ieroču tirdzniecības un nēsāšanas ierobežošanas atbalstītājiem adresētus draudus.

Ja Š. Ričardsone, kura ir piecu bērnu vecumā no 4 līdz 19 gadiem māte, tiks atzīta par vainīgu, viņai var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz desmit gadiem.

Š. Ričardsones vīra advokāts tikmēr paziņojis, ka viņa klients iesniedzis tiesā prasību šķirt laulību, jo sieva mēģinājusi uzvelt viņam vainu par pašas izdarītajiem likumpārkāpumiem. 33 gadus vecais bijušais karavīrs Nateniels Ričardsons (Nathaniel Richardson) izteicies, ka ir gandarīts par savas dzīvesbiedrenes apcietināšanu. Jāpiebilst, ka abu kopīgajam bērnam pasaulē jānāk oktobrī. Četri no pieciem Š. Ričardsones bērniem no iepriekšējās laulības dzīvoja kopā ar māti, un šobrīd nav zināms, kurš uzņemsies rūpes par viņiem.

Ričardsonu mājā Ņūbostonā netālu no Dalasas veikta kratīšana, tomēr nav zināms vai izmeklētāji atraduši kādus Š. Ričardsones vainu apstiprinošus pierādījumus.

Jāatgādina, ka sākotnēji sakarā ar aizdomām par indīgo vēstuļu nosūtīšanu tika apcietināts kāds ASV Misisipi štata iedzīvotājs - 45 gadus vecais Pols Kevins Kērtiss, kurš piepelnījās kā Elvisa Preslija dubultnieks. Nedaudz vēlāk P. Kērtiss gan tika atbrīvots, bet aizdomas krita uz cilvēku, kurš bija paziņojis par viņu FIB - cīņu mākslu skolotāju Everetu Datčkī. Tāpat tika aizturēts arī kāds Metjū Raians Buke no ASV Vašingtonas štata, kuru tur aizdomās par saindētu vēstuļu nosūtīšanu diviem tiesnešiem. M. Buke presē raksturots kā krimināls, ar politiku nesaistīts cilvēks, un gadījumā, ja tiks pierādīta viņa vaina, M. Bukem draud mūža ieslodzījums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits