Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

"Pietiks!" - Tramps pēc neērtiem jautājumiem pēkšņi pārtrauc TV interviju

ASV prezidents Donalds Tramps pēkšņi pārtraucis interviju, kuru sniedza telekanāla CBS žurnālistam Džonam Dikersonam. Tramps nebija mierā ar to, ka Dikersons vairākkārt centās izdabūt no prezidenta skaidru atbildi par viņa iepriekš paustajiem apgalvojumiem, kuros Tramps faktiski vainoja savu priekšteci amatā Baraku Obamu izspiegošanā. Proti, Tramps apgalvoja, ka neilgi pirms viņa uzvaras vēlēšanās pērn novembrī ar Obamas ziņu notikusi telefonsarunu noklausīšanās miljardierim piederošajā debesskrāpī Trampa tornis.

Tramps deva mājienus, ka viņš aizvien pats tic 4.martā vietnē Twitter paustajam par telefonsarunu noklausīšanos, taču tad, kad žurnālists Dikersons atkārtoti mēģināja izdabūt no prezidenta skaidru atbildi, Tramps pārtrauca sarunu ar vārdiem: "Pietiks! Paldies, liels paldies," pagriezās un devās pie sava galda Ovālajā kabinetā.

Jāatgādina, ka prezidenta Trampa apgalvojumiem par to, ka Obamas administrācijas pilnvaru pēdējos mēnešos notikusi telefonsarunu noklausīšanās Trampa tornī, līdz šim nav nekādu konkrētu pierādījumu, un Trampa apgalvojumu apšaubījuši arī republikāņu kongresmeņi. 

Dikersons taujāja, vai Obama Trampam palīdzējis ar kādu padomu, uz ko Tramps atteica, ka Obama sākumā bijis pret viņu jauks, taču pēc tam "bijušas zināmas grūtības. Taču vārdi man nav tik svarīgi kā darbi, un jūs redzējāt, kas notika ar noklausīšanos, visi zina, kas notika ar noklausīšanos. Es domāju, ka tas nebija korekti." Žurnālists lūdza Trampam precizēt, ko viņš ar to domāja, uz ko prezidents norādīja: "Par to jūs varat spriest pats."

Turpinājumā žurnālists atkārtoti jautāja, vai Tramps aizvien ir apgalvo, ka Obamas administrācijas laikā notika sarunu noklausīšanās Trampa tornī, uz ko Tramps atrunājās, ka "neko neapgalvo", bet "žurnālists par to var spriest pēc saviem ieskatiem", taču piebilstot, ka "mūsu puses viedoklis ir stingri pierādīts, visi par to runā, par to būtu jārunā".

Žurnālists turpināja: "Es prasu to jums tāpēc, ka nevēlos, lai šis apgalvojums būtu viltus ziņas. Es to gribu dzirdēt no prezidenta Trampa." 

Tramps atrunājās, ka "jums tas nav man jājautā. Jums nav tas jājautā. (..) Man ir savs viedoklis, jums drīkst būt savs viedoklis."

Žurnālists norādīja, ka "es vēlos dzirdēt jūsu viedokli, tāpēc ka jūs esat ASV prezidents." Šajā brīdī Tramps interviju pārtrauca ar vārdiem: "Pietiks! Paldies. Liels paldies," pagriezās un aizgāja pie sava darba galda. 

Žurnālists Dikersons, taujāts, vai tika izraidīts no Ovālā kabineta, norādīja: "Bija diezgan skaidrs, ka "man pašam sevi jāizraida", pretējā gadījumā mani pavadītu ārā. Mūsu saruna bija galā."

Jāatgādina, ka vairākas augstas amatpersonas, viņu vidū arī pašreizējais Federālā izmeklēšanas biroja direktors Džeimss Komijs, Trampa apgalvojumus par telefonsarunu noklausīšanos jau drīz pēc to izskanēšanas noraidījušas kā nepatiesus.

 

Top komentāri

Kad idiots par prezidentu,
K
tad taktika - adekvāta. Tagad idioti modē, un idioti tādus arī ievēl.
Ass
A
Ļoti izsmeļošs Trampa intervijas atspoguļojums .Tada sajuta ka Tramps to nabadziņu uzreiz pasūtīja ! Kur tad ir palicis pārējais intervijas saturs(varbut nav kur piekasīties?)?
Timafejs
T
Trampa pirmais pareizais lemums jo sie dbilie, idiotiskie zurnalisti nu jau sevi uzskata par pasaules nabu ka ASV ta ari Latvanija, Krievija...kaut gan sie zurnalisti, kuri lien citu privataja dzive, cilkveku intimajas atiecibas, pasi ir iriodi, debili,, kompleksiem nomakti kretini.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits