Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Tramps par jauno Baltā nama personāla vadītāju izraugās "savas administrācijas zvaigzni" Keliju

ASV prezidents Donalds Tramps piektdien atcēla no amata Baltā nama personāla vadītāju Reinsu Prībusu un iecēla šajā amatā iekšzemes drošības ministru Džonu Keliju. "Es ar prieku jūs informēju, ka nupat esmu iecēlis ģenerāli / ministru Džonu Keliju par Baltā nama personāla vadītāju," Tramps paziņoja vairākos tvītos.

"Viņš ir dižs amerikānis un dižs vadītājs. Džons ir arī veicis lielisku darbu Iekšzemes drošības ministrijā. Viņš ir bijis īsta manas administrācijas zvaigzne," tvītoja Tramps.

Iekšzemes drošības ministrija ir atbildīga par robežapsardzi un Trampa laikā ieņēmusi stingru līniju pret imigrantiem ASV.

Bijušais Republikāņu nacionālās komitejas vadītājs Prībuss bija Baltā nama personāla vadītājs kopš Trampa inaugurācijas janvārī, bet pēdējās dienās bija nonācis konfliktā ar jauno Baltā nama komunikācijas direktoru Entoniju Skaramuči.

Tramps neiejaucās, kad Skaramuči publiski nosauca Prībusu par "paranoisku šizofrēniķi", un tas liecināja, ka Prībuss ilgi nepaliks Baltajā namā.

Tramps vietnē Twitter paziņoja par Baltā nama personāla vadītāja nomaiņu pēc sava brauciena uz Ņujorku, kurā viņu pavadīja Prībuss.

Gan Prībuss, gan nesen atlaistais Baltā nama preses sekretārs Šons Spaisers darbojās Republikāņu nacionālajā komitejā un kalpoja par tiltu starp Republikāņu partiju un Trampu.

"Es gribētu pateikties Reinsam Prībusam par viņa kalpošanu un ziedošanos savai valstij. Mēs daudz sasniedzām kopā, un es ar viņu lepojos!" tvītoja Tramps.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukrainas armija nedaudz atkāpusies rietumu virzienā

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus pan...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits