Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Tramps pauž atbalstu nepiedienīgā uzvedībā apsūdzētajam Senāta kandidātam Mūram

ASV prezidents Donalds Tramps pirmdien paudis oficiālu atbalstu republikāņu kandidātam ASV Senāta Alabamas štata papildvēlēšanās Rojam Mūram, kurš apsūdzēts seksuāla rakstura nepiedienīgā uzvedībā. Tramps uzsvēra, ka Mūra balss ir nepieciešama Kongresā.

"Demokrātu atteikšanās dot kaut vai vienu balsi vērienīgajam nodokļu samazināšanas plānam ir iemesls, kāpēc mums ir nepieciešams, lai Alabamā uzvar republikānis Rojs Mūrs," pirmdien ierakstā Twitter skaidroja Tramps.

Prezidents arī runājis ar Mūru pa telefonu. Viņi sprieduši par ASV Senāta vēlēšanām Alabamā, sacīja Baltā nama preses sekretārs Radžs Šahs, piebilstot, ka Tramps "paudis atbalstu tiesneša Mūra kampaņai".

Tramps ar Twitter starpniecību arī vērsies pret Mūra demokrātu sāncensi Dagu Džounsu.

"Ja Alabamā tiks ievēlēta [Nensijas] Pelosi un [Čaka] Šūmera liberālā marionete Džounss, cietīs mūsu dižais republikāņu plāns attiecībā uz zemiem nodokļiem, stingrību pret noziedzību, stipru armiju un robežām un daudz ko citu."

Jāatgādina, ka Mūrs viņam izvirzītās apsūdzības noraida.

Aptaujas šobrīd nesniedz skaidras prognozes par Alabamas vēlēšanu iznākumu. Kā liecina telekanāla CBS un pētījumu centra YouGov svētdien publicētās aptaujas dati, par Mūru grasās balsot 49, bet Džounsu - 43% vēlētāju.

Dienu iepriekš laikraksta The Washington Post un Šāra skolas aptaujā Džounsam tika prognozēti 50, bet Mūram 47% balsu.

Senāta papildvēlēšanās 12.decembrī Mūrs un Džounss kandidēs uz senatora vietu, kuru bija ieņēmis tagadējais ASV ģenerālprokurors Džefs Sešonss.

Top komentāri

ļuļa
ļ
ja pilnīgi godīgi, visa šī me too kampaņa, kas bija labi domāta sākumā, ir pārvērsta par farsu. tagad katra pamuļķe, mūsu ievu adamss ieskaitot, ar putām uz lūpām stāsta par to, kā viņai kāds pirms 20 gadiem uzlicis roku uz ceļa. nerunājot jau nemaz par tām holivudas trešās šķiras aktrisītēm, kas savas lomas ieguvušas apmaiņā pret seksu un tāpat slavu nav ieguvušas. vispār seksa apmaiņai pret materiāliem labumiem ir viens pilnīgi konkrēts nosaukums, un tā ir prostitūcija.
melnais humors
m
Cik dzirdēts un lasīts, tad ASV tagad pietiek nobrēkties "Viņš uz mani paskatījās", lai cilvēkam tiktu piedēvēta nepiedienīga uzvedība.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits