Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Betmena maskās tērpušies noziedznieki aplaupījuši divus Meksikas kinoteātrus

Vismaz trīs Betmena maskās tērpušies vīrieši pirmdien Meksikas ziemeļos aplaupījuši divus kinoteātrus, kuros tika izrādīta jaunākā Betmena cikla filma, pavēstīja likumsargu pārstāvji.

Trīs melnā tērpušies vīrieši "pirmdien divos kinoteātros nolaupījuši 240 000 peso (9000 latu), un viena kinoteātra vadītājs uzbrukumā guvis nopietnu sejas traumu," apliecināja Čivavas štata policijas pārstāvji.

Pirmā laupīšana notikusi neilgi pēc pusnakts kinoteātrī Cinepolis štata galvaspilsētā Čivavā. Uzbrucēji nolaupījuši visu par biļetēm iekasēto naudu. Otrajā aplaupīšanā, "kuru, kā šķiet, veikuši tie paši cilvēki", šajā pat pilsētā uzbrukts kinoteātra Cinemax kasām. Neviens no uzbrucējiem nav aizturēts. Nav ziņu par to, vai filmas apmeklētāji zinājuši par seansa laikā notiekošo laupīšanu.

Kā jau ziņots, 20.jūlijā kinoteātrī ASV Kolorādo štatā Betmena filmas pirmizrādē 24 gadus vecais Džeimss Holmss sarīkoja slaktiņu, nogalinot 12 cilvēkus un 59 ievainojot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tūristu uzvedības dēļ aizsegs skatu uz Fudzi

Japānas pilsēta Fudzikavagučiko kļuvusi par kārtējo tūristu vidū īpaši iecienīto pilsētu pasaulē, kas spiesta ieviest pasākumus tūristu radīto neērtību mazināšanai, vēsta Associated Press.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits