Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Dānijas policija vēršas pēc padoma pie kramplaužiem

Dānijas ziemeļu reģiona policija sākusi aptaujāt bijušos kramplaužus, lai izprastu šo likumpārkāpēju domāšanas un darbības veidu un varētu labāk cīnīties pret vasarnīcu apzagšanu.

Ar šādu iniciatīvu nākusi klajā policija Zēlandes reģionā, kur atrodas daudzas atpūtnieku mājas un likumsargiem visai bieži tiek ziņots par ielaušanos šādos namos. "Mēs vēlamies saprast, kā kramplauzis izvēlas vienu konkrētu māju tās apkārtnē," norādīja Frederikssundas vietējās policijas vadītājs Finns Bernts Andersens.

Viņš paskaidroja, ka aptaujas anketas tiks izdalītas kramplaužiem, kas pašreiz atrodas ieslodzījumā, un viņi varēs izvēlēties aizpildīt vai neaizpildīt tās. "Mēs jautāsim viņiem, ko mums vajadzētu darīt, lai labāk nodrošinātu mājas", viņš piebilda, norādot, ka darbs pie anketas izstrādes ir pabeigts un drīzumā tās tiks izdalītas trīs Zēlandes pašvaldībās.

Frederikssundā laika posmā no 2010. līdz 2011.gadam ielaušanās skaits ir pieaudzis par 16%, vēsta vietējais laikraksts Frederiksborg Amts Avis. Andersens pauda cerību, ka kramplaužu sniegtās atbildes būs patiesas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukraiņi Krimā iznīcinājuši divus krievu kuterus

Krimā ceturtdien Ukrainas jūras dronu triecienā iznīcināti divi Krievijas kuteri, pavēstīja Ukrainas Galvenā izlūkošanas pārvalde (HUR), norādot, ka tie atbilstoši provizoriskajai informācijai ...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits