Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Meklē jaunu UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas ģenerālsekretāru

UNESCO Latvijas Nacionālā komisija ir izsludinājusi konkursu uz ģenerālsekretāra amatu.

No pretendentiem tiek sagaidīta augstākā akadēmiskā vai profesionālā izglītība kādā ar UNESCO darbību saistītā nozarē, pieredze vadības darbā ne mazāka par trīs gadiem un starptautiskā darba pieredze ne mazāka par diviem gadiem, valodu zināšanas, pieredze normatīvo dokumentu un liela apjoma pārskatu sagatavošanā, pieredze projektu vadībā un finanšu piesaistē, zināšanas par protokola jautājumiem un diplomātiskā darba specifiku.

Pretendentiem konkursam jāiesniedz motivācijas vēstule un koncepcija par UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas darba organizāciju.

Pieteikumi tiek gaidīti līdz 29.jūnijam.

Ģenerālsekretārs, kuru Nacionālās komisijas augstākā institūcija - Asambleja - ieceļ uz četriem gadiem, vada UNESCO sekretariāta darbu un koordinē citu Nacionālās komisijas institūciju darbību UNESCO kompetences sfērās.

Līdz šim Nacionālās komisijas ģenerālsekretāre bija Dagnija Baltiņa, bet ģenerālsekretāra pienākumu izpildītāja - Baiba Moļņika.

UNESCO ir Apvienoto Nāciju Organizācijas specializētā aģentūra izglītības, zinātnes, kultūras, komunikācijas un informācijas jautājumos. UNESCO nacionālās komisijas darbības mērķi ir dot ieguldījumu Latvijas sabiedrības un visas cilvēces attīstībā, sekmējot pasaules valstu intelektuālo sadarbību izglītībā, zinātnē un kultūrā, kā arī popularizēt Latvijas izglītības, zinātnes un kultūras sasniegumus, pozitīvo pieredzi un tradīcijas, tādējādi veidojot pozitīvu Latvijas tēlu pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits