Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Portugālē pārplūdusi upe aiznes riteņbraucēju

Portugāles ziemeļos vētru laikā ir izcēlušies plūdi un tajos gājis bojā riteņbraucējs, kuru aiznesa pārplūdusi upe, svētdienas vakarā paziņoja ārkārtas situāciju dienesti. 

Plūdi, zemes nogruvumi un nogāzušies koki radīja traucējumus auto un dzelzceļa satiksmē visā Portugālē, tostarp uz galvenās dzelzceļa līnijas ziemeļu-dienvidu virzienā.

Bojāgājušā vīrieša līķi atrada ugunsdzēsēji no Albergarijas a Veljas pilsētas apmēram diennakti pēc tam, kad bija ziņots par viņa pazušanu. Kad viņš brauca ar divriteni pa applūdušu ceļu, viņu aiznesa Vougas upes ūdeņi. 

"Valstī kopš piektdienas ir reģistrēti 1670 incidenti, tai skaitā viens nāves gadījums,” paziņoja nacionālās civilās aizsardzības komandieris Žozē Manuels Moura. 

Sestdien Agidas upe applūdināja daļu no tāda paša nosaukuma pilsētas valsts ziemeļos, savukārt valsts vidienes pilsētā Koimbrā Mondegu upe applūdināja 13.gadsimtā celtu klosteri. 10 Portugāles reģionos svētdien tika izsludināts trauksmes stāvoklis, bet tiek prognozēts, ka pirmdien laikapstākļi uzlabosies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits