Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Romnijs pirms demokrātu konventa panāk Obamu

ASV Demokrātu partijai sanākot uz nacionālo konventu, sabiedriskās domas aptaujas rezultāti rāda, ka republikāņu prezidenta amata kandidāts Mits Romnijs panācis savu sāncensi demokrātu Baraku Obamu. Reuters/Ipsos aptauja vēsta, ka par katru kandidātu 6. novembrī gaidāmajās vēlēšanās savu balsi gatavi atdot 45% amerikāņu.

Analītiķi prognozē, ka demokrātu konvents palīdzēs B. Obamam atgūt pārsvaru pār republikāņu sāncensi. «Fakts, ka Obamam un Romnijam aizvien ir vienāds atbalstītāju skaits, signalizē, ka mēs neredzēsim pieaugumu Romnijam,» Ipsos analītiķe Džūlija Klārka norādīja ziņu aģentūrai Reuters.

Pagājušajā nedēļā notika republikāņu partijas nacionālais konvents, kas M. Romnijam palīdzēja panākt B. Obamu. Pirms konventa sabiedriskās domas aptauja vēstīja, ka B. Obama apsteidz M. Romniju par četriem procentpunktiem.

Sagaidāms, ka ceturtdien B. Obama tiks oficiāli apstiprināts atkārtotai kandidēšanai uz ASV prezidenta krēslu. Vēlētāji norādījuši, ka galvenokārt vēlas dzirdēt abu kandidātu piedāvātās programmas ASV ekonomikas veicināšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits