Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Igaunijas ārlietu ministrs nākamnedēļ apmeklēs Latviju un Lietuvu

Igaunijas jaunais ārlietu ministrs Jirgens Ligi nākamajā nedēļā apmeklēs Latviju un Lietuvu, lai pārrunātu divpusējās attiecības, Eiropas Savienības nākotni, ES Austrumu partnerības jautājumus, migrācijas krīzi, 2017.gada otrajā pusē gaidāmo Igaunijas prezidentūru Eiropas Savienībā un situāciju Ukrainā, paziņojusi Igaunijas Ārlietu ministrija.

Trešdien Ligi ieradīsies Latvijā, lai tiktos ar ārlietu ministru Edgaru Rinkeviču (Vienotība), Ministru prezidentu Māri Kučinski (ZZS) un Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (NA). Vizītes laikā paredzēta Latvijas un Igaunijas ārlietu ministru preses konference.

Igaunijas ārlietu ministrs Rīgā apmeklēs arī NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centru un tiksies ar tā direktoru Jāni Sārtu.

Ceturtdien Ligi dosies uz Viļņu, kur viņam paredzētas tikšanās ar Lietuvas ārlietu ministru Linu Linkeviču un Seima ārlietu komitejas priekšsēdētāju Benediktu Juodku. Līdztekus iepriekš pieminētajiem tematiem Lietuvā iecerēts pārrunāt arī abu valstu sadarbību enerģētikā. Arī Viļņā paredzēta abu valstu ārlietu ministru preses konference.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits