Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Itālija paziņo par 969 jauniem nāves gadījumiem no Covid-19

Itālija piektdien paziņojusi par 969 jauniem nāves gadījumiem no Covid-19, kas ir līdz šim lielākais upuru skaits 24 stundu ietvaros.

Pēc inficēšanās ar Covid-19 vīrusu Itālijā kopumā miruši jau 9134 cilvēki.

Ieskaitot mirušos un atlabušos pacientus, Itālijā kopējais inficēšanās gadījumu skaits sasniedzis 86 498, kas ir vairāk nekā Ķīnā un gandrīz vienādi ar situāciju ASV.

Itālijā reģistrēts 4401 jauns inficēšanās gadījums, kas nozīmē 6,6% pieaugumu dienas laikā.

Atlabušo pacientu skaits pieaudzis par aptuveni 6%, sasniedzot 10 950. Savukārt intensīvajā aprūpē esošo cilvēku skaits pieaudzis par 3,2%, sasniedzot 3732.

 

Top komentāri

LD
L
Latvijā īstenotie pasākumi tālu nav pietiekami. Ja salīdzinām Itālijas un Latvijas mērogus (Itālijā dzīvo 30 reizes vairāk iedzīvotāju nekā Latvijā), tad Itālijas 969 gadījumi Latvijā būtu 32, kas ir ļoti liels skaits vienai dienai. Bet jāņem vērā, ka ap 60% no visiem gadījumiem ir vienā reģionā - Lombardijā, kur dzīvo 10 miljoni iedzīvotāju. Ja salīdzinām ar Lombardijas mērogu, tad tie jau būtu 120 mirušie dienā. Ja Viņķele ar Kariņu negrib atkārtot Lombardijas scenāriju, tad ir jāīsteno pasākumi, kas ir stingrāki nekā Lombardijā.
Lilianа
L
Centrāltirgus ir laba vieta,bet Zivju paviljons neievēro pat elementārās sanitārās normas tagad.Daudzas zivis stāv kā agrāk vaļā un jebkurš var uzšķaudīt virsū un...tad tik sāksies,jo Covid 19 traki lipīgs.Vispār pievērsiet uzmanību Centrāltirgum-ne masku,ne cimdu pārdevējiem.Visi čupojas un nekàdas distances netiek ievērotas.
vcb
v
Kāda ir tā uzskaites metodika? Vai nav tā, ka ja kaut kāds nedziedināmi slims mirējs uz nāves gultas pieķer klāt vēl kroņa vīrusu, tad kā nāves iemeslu norāda Covid-19? Un tikai tādēļ tik daudz tie it kā upuri?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits