Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Karaliene Elizabete II pavadījusi nakti slimnīcā

Lielbritānijas karaliene Elizabete II ir pavadījusi nakti slimnīcā, kur viņai veiktas medicīniskas pārbaudes, pēc tam, kad viņa medicīnisku apsvērumu dēļ atcēla plānoto braucienu uz Ziemeļīriju, ceturtdien paziņoja Bekingemas pils.

"Pēc mediķu padoma nākamās pāris dienas atpūsties karaliene trešdienas pēcpusdienā ieradās slimnīcā uz dažām provizoriskām izmeklēšanām, šodien (ceturtdien) agrā pēcpusdienā atgriezās Vindzoras pilī, un vēl arvien jūtas labi," teikts paziņojumā.

Lielbritānijas ziņu aģentūra "Press Association" (PA) vēstīja, ka par karalienes došanos uz slimnīcu trešdien nebija ziņots tāpēc, ka bija gaidāma īsa uzturēšanās tur, un arī, lai aizsargātu 95 gadus vecās karalienes privātumu.

Karaliene pavadīja nakti slimnīcā "praktisku iemeslu" dēļ, piebilda PA.

Bekingemas pils par karalienes uzturēšanos slimnīcā paziņoja pēc tam, kad par to bija ziņojis tabloīds "The Sun". Tas ziņoja, ka karaliene nolēmusi pa nakti palikt privātajā Karaļa Edvarda VII slimnīcā Londonas centrā, jo bijis pārāk vēls 42 kilometru braucienam atpakaļ uz Vindzoras pili.

Šī ekskluzīvā slimnīca ir pazīstama ar karaliskās ģimenes locekļu ārstēšanu. Karaliene tur ārstējusies arī iepriekš, tai skaitā 2013.gadā gastroenterīta dēļ, kad viņa arī palika tur uz vienu nakti.

2003.gadā ķirurgi šajā slimnīcā karalienei izoperēja nelielus izaugumus uz sejas un operēja viņas celi, bet 1982.gadā viņai tika izrauts gudrības zobs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Maskavā atceļ "nemirstīgā pulka" gājienu

Maskavā drošības apsvērumu dēļ rīkotāji atcēluši 9.maijā plānoto "nemirstīgā pulka" gājienu, kas daudzviet Krievijā ticis rīkots Otrā pasaules kara dalībnieku piemiņai, otrdien pavēstīja am...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits