Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kruīza kuģa pasažieriem Itālijā nekonstatē koronavīrusu

Itālijas ostas pilsētā Čivitavekijā ceturtdienas vakarā tika atļauta pasažieru izkāpšana no kruīzu kuģa, kuram piekļuve pirms tam bija bloķēta aizdomās par divu ķīniešu pasažieru iespējamo inficēšanos ar koronavīrusu.

Itālijas infekcijas slimību institūts izpētīja paraugus, kas bija paņemtas no ķīnietes, kura bija slima ar drudzi, un viņas partnera. Abiem šiem pasažieriem koronavīrusa testi bija negatīvi, paziņoja Veselības ministrija.

Vairāk nekā 6000 tūristiem apmēram 12 stundas bija aizliegts izkāpt no kompānijas Costa Crociere kuģa Costa Smeralda, kas ir piektais lielākais kruīza kuģis pasaulē un atrodas nedēļu ilgā kruīzā Vidusjūrā.

Aptuveni 1400 pasažieri, kuriem bija paredzēts atstāt šo kuģi Čivitavekijā, ceturtdienas vakarā sāka izkāpšanu no tā. Bija paredzēts, ka šajā ostā kuģī iekāps ap 1000 jaunu pasažieru, un Costa Crociere paziņoja, ka kuģis piektdien turpinās ceļu.

Piekļuve kuģim tika bloķēta pēc tam, kad Čivitavekijas ostā uz tā uzkāpa trīs ārsti un medmāsa, lai sniegtu palīdzību ar drudzi slimai sievietei. 54 gadus vecā sieviete, kas ir no Makao, un viņas partneris naktī tika ievietoti kuģa slimnīcā un ir norobežoti no pārējiem cilvēkiem.

Ķīniešu pāris 25.janvārī atlidoja no Honkongas uz Milānu un pēc tam uzkāpa uz šī kruīzu kuģa.

Ķīnā mirušo skaits jaunā koronavīrusa uzliesmojumā ir pieaudzis līdz 213 cilvēkiem, savukārt apstiprināto infekcijas gadījumu skaits ir palielinājies līdz 9692, piektdien paziņoja valdība. Inficēšanās gadījumi ar šo vīrusu konstatēti vēl aptuveni 15 valstīs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits