Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mediji: Ukraiņi sagrāvuši Vagner štābu Popasnā

Ukrainas bruņotie spēki veikuši triecienu Krievijas algotņu formējuma Vagner štābam okupētajā Luhanskas apgabala Popasnā, ziņo Radio Brīvība.

Radiostacija ziņo, ka fotogrāfiju ar štāba atrašanās vietu pirms dažām dienām publicējis kāds Krievijas kara korespondents.

Informāciju par triecienu "Vagner" štābam svētdien apstiprināja arī Krievijas kanāli vietnē "Telegram", kur arī publicētas fotogrāfijas ar iznīcināto štābu.

8.augustā par šo štābu rakstīja Krievijas kara korespondents Sergejs Sreda. "Telegram" viņš rakstīja, ka "atbraucu uz Popasnu, ierados "Vagner" štābā. Sagaidīja kā savējo. Izstāstīja daudz interesantus stāstus".

"Radio "Brīvība"" vēsta, ka vienā no viņa publicētajām fotogrāfijām redzams par Krievijas prezidenta Vladimira Putina pavāru dēvētais Jevgēņijs Prigožins, kuru uzskata par "Vagner" finansētāju, lai gan viņš pats to noliedz.

Fotogrāfija samulsināja daudzus prokrieviski noskaņotos, jo vienā no fotogrāfijām redzama norāde ar precīzu adresi tuvākajai bumbu patvertnei, kas ļauj precīzi identificēt "vagneriešu" atrašanās vietu.

Pēc informācijas par triecienu "Vagner" štābam, Sreda svētdien ir izdzēsis savu ierakstu par tā apmeklēšanu.

Krievijas medijos izskanējis, ka kopš trieciena Popasnā nav izdevies sazināties ar Prigožinu.

Žurnālists Deniss Kazanskis vietnē "Facebook" ziņoja, ka "Vagner" štābs iznīcināts ar precīzu raķešu artilērijas sistēmas "Himars" trāpījumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits