Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Migrācija rada milzu spriedzi Grieķijas salās

Sprādzienbīstama situācija ir izveidojusies uz Grieķijai piederošajām salām, kuras netiek galā ir pārpildītajām migrantu nometnēm. Pirmdien Lesbas salā izcēlās sadursmes starp policistiem un patvēruma meklētājiem, kuri protestēja pret necilvēcīgajiem dzīves apstākļiem migrantu nometnēs un lēno patvēruma lūgumu izskatīšanu. Arī vietējie iedzīvotāji pēdējās nedēļās ir izgājuši demonstrācijās, lai pieprasītu valdībai Atēnās risināt migrantu nometņu pārapdzīvotību. Pērn pie varas nākušais konservatīvais premjerministrs Kirjaks Micotakis ir solījis problēmas risināt, taču līdz šim nekāda konkrēta rīcība nav sekojusi.

Top komentāri

hmmm
h
Vai cilvēkiem vajag palīdzēt, ja ir tāda iespēja? Jā, protams. Bet vienmēr jāizvērtē savas iespējas. Kāpēc jūrā peldošs migranta jāved uz Grieķiju? Ved tak atpakaļ uz Lībiju, Sīriju. "kuri protestēja pret necilvēcīgajiem dzīves apstākļiem migrantu nometnēs" Šajā teikumā visa būtība. Nav jau tā resursa lai palīdzētu TIK LIELAM cilvēku skaitam. Līdz ar to, tā visa imigranu jezga ir nevis palīdzība, bet vienkārša cilvēku mānīšana - jums ir izvēle kur dzīvot sūdīgi - Sīrijā, vai Grieķijā nometnē.
00
0
Atpakaļ, tikai atpakaļ.
sorry
s
Bet te jau nav runa par migrāciju. Migrācija ir kā letiņu došanās trimdā 1944 vai 2009. Te pārceļas tautas, Eiropai pilnīgi svešas tautas, kas arī netaisās apgūt vietējos paradumus un līdz ārprātam ienīst mūs visus kā nemusulmaņus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits