Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Princis Harijs jaunā televīzijas projektā ģimenei pārmet līdzcietības trūkumu

Lielbritānijas princis Harijs jaunā dokumentālu pārraižu ciklā, kas klajā nāk piektdien, no jauna kritizē savu ģimeni, pārmetot, ka ģimene ignorējusi smago garīgo situāciju, kādā nonācis viņš un dzīvesbiedre Megana Mārkla.

"Es domāju, ka mana ģimene palīdzēs, bet katrs vaicājums, lūgums, brīdinājums sastapa pilnīgu klusumu, pilnīgu noraidījumu," apgalvo Harijs, izsakoties par sievas depresiju pēc dēla Ārčija nākšanas pasaulē.

Harijs un Megana jau iepriekš izteikušies par smago garīgo situāciju, bet Megana apgalvojusi, ka 2019.gadā viņai bijušas domas pa pašnāvību.

Straumēšanas platformas "Apple+" pārraižu ciklā "The Me You Can't See" ("Tas es, kuru jūs nevarat redzēt"), kuru Harijs producējis kopā ar amerikāņu televīzijas zvaigzni Opru Vinfriju, princis stāsta, ka viņam bijis kauns vērsties pie savas ģimenes.

"[Es] zināju, ka nesaņemšu no savas ģimenes to, kas man ir nepieciešams," pauž Harijs.

Pārraižu cikla galvenais fokuss vērsts uz garīgās veselības jautājumiem, un jaunas šokējošas apsūdzības tajā nav gaidāmas.

Pārraidēs Harijs pauž pārmetumu tēvam princim Čārlzam, kas jau iepriekš ticis kritizēts par vienaldzīgo izturēšanos pret bērniem.

Kā jaunajā projektā atminas Harijs, tēvs viņam un brālim Viljamam sacījis: "Tā tas bija man, un tā tas būs jums."

Tomēr Harijs šādai nostājai tagad nepiekrīt.

"Tam nav jēgas. Tikai tāpēc, ka tu cieti, tas nenozīmē, ka arī taviem bērniem ir jācieš," skaidro princis.

"Patiesībā būtu jābūt otrādi. Ja tu esi cietis, dari visu, lai gādātu - lai arī kāda negatīva pieredze tev ir bijusi, tu vari panākt, ka ar taviem bērniem viss notiek pareizi."

Pēc martā pārraidītās televīzijas intervijas, kurā Megana un Harijs karaļnamu apsūdzēja rasismā, Harijs ar Čārlzu runājis vairākkārt, vēsta britu mediji.

Tomēr attiecības tēva un dēla starpā saglabājas saspringtas.

Vairumam britu par Hariju un Meganu ir negatīvs viedoklis, liecina pētījumu centra "YouGov" nesen veiktā sabiedriskās domas aptauja. Prinča Čārlza popularitāte strauji kāpusi.

Harijs un Megana ir oficiāli partraukuši pildīt britu karaliskās ģimenes locekļu pienākumus. Viņi dzīvo ASV Kalifornijas štatā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

ASV mediji: Izraēla veikusi triecienus Irānā

Irānas valsts mediji piektdienas rītā ziņo par sprādzieniem Isfahānas provincē valsts centrālajā daļā, bet ASV mediji atsaucas uz amatpersonu teikto, ka Izraēla veikusi atbildes triecienus Irānai.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits