Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Somijā koronavīrusu konstatē tūristei no Ķīnas

Somijā koronavīruss diagnosticēts Ķīnas tūristei, trešdien pavēstīja Somijas veselības amatpersonas, apliecinot, ka šis ir pirmais gadījums, kad valstī konstatēts nāvējošais vīruss.

32 gadus vecā sieviete nogādāta Lapzemes Centrālajā slimnīcā Rovaniemi pilsētā un ievietota izolatorā, vēsta raidsabiedrība YLE.

Sieviete pirms piecām dienām Ķīnā pametusi koronavīrusa uzliesmojuma epicentru - Uhaņas pilsētas reģionu.

Eiropā koronavīruss līdz šim bija konstatēts Francijā un Vācijā.

Mirušo skaits koronavīrusa uzliesmojumā Ķīnā ir pieaudzis līdz 132 cilvēkiem, bet apstiprināto infekcijas gadījumu skaits palielinājies līdz 5974, trešdien paziņoja Ķīnas varasiestādes.

Japāna un ASV trešdien evakuēja savus pilsoņus no koronavīrusa uzliesmojuma epicentra - Hubei provinces administratīvā centra Uhaņas pilsētas.

Vīruss izplatījies jau vismaz 16 valstīs.

Top komentāri

Ausma
A
nu vai tiešām nebūtu prātīgāk neceļot tagad...
Krējums Saldais
K
...."... ja Latvijā tiktu konstatēts Ķīnas jaunais koronavīruss, tad ar to saslimušie pieaugušie tiktu nogādāti Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā, bet bērni tiktu vesti uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu...". . . Un tur aplipinās visus apkārtējos - māsiņas, dakterus, apkopējas, sanitārus, ēdienu dalītājus, māsiņu draudzenes no blakus nodaļām, nejaušus "apmeklētājus" utt. Vēl kamēr vedīs pa koridoriem, liftien un stāviem visus, ka tuvākās pusstundas laikā ies tam visam cauri. Visus, arī aizdomīgos tikai atsevišķā karantīnā. Vislabāk nomaļā lauku hospitālī. Vai pa taisno uz Veselības ministriju. Tad visu ātri sakārtos.
ļuļa
ļ
latvijā pāris mēnešos ar gripu ir nomiruši 13 cilvēki, un tas uz knapiem 2 milj iedzīvotāju. ķīnā dzīvo miljards, un nomiruši 100. un vispār eiropā katru gadu no parastās gripas nomirst vairāki tūkstoši. kaut kā nav dzirdēts, ka eiropu gripas sezonas laikā slēgtu, uzliktu uz karantīnas utt. koronas vīrus ir kārtējais veids, kā farmācijas firmas nopelnīs. vācijā jau sejas maskas ir izpārdotas allelūja. un masu informācijas līdzekļi tik ķer orgasmu no klikšķiem un apmeklējuma skaita. te jau poti pret stulbumu vajag, un ātri, nevis pret to nabaga vīrusu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vizītei Venēcijā no ceturtdienas jāpērk biļete

Ceturtdien, 25. aprīlī, kas Itālijā ir brīvdiena, tūristiem, kuri ieradīsies Venēcijā, nepaliekot viesnīcā, pirmo reizi būs jāiegādājas piecu eiro vērta biļete, lai viesotos šajā pilsētā, ka...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits