Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Traģēdija Vācijā uzkuļ diskusijas par imigrāciju

Vāciju šokējusī traģēdija Frankfurtē, kur bērns zaudēja dzīvību, jo viņu zem braucoša vilciena pagrūda Eritrejas pilsonis, valstī atkal uzjundījusi diskusijas par imigrāciju un sabiedrības drošību. Galēji labējie politiķi notikušajā steidz vainot Vācijas kancleres Angelas Merkeles 2015. gada lēmumu atvērt robežas vairāk nekā miljonam migrantu un patvēruma meklētāju, turpretī citi uzskata, ka šāda situācijas vienkāršošana ir bīstama, jo šķeļ Vācijas sabiedrību.

Top komentāri

Tā nav tikai Frankfurte
T
Un tā nav tikai Vācija!Par stāvokli,piemēram,Francijas ostas pilsētā Kalē,kur izveidojusies kritiska situācija,mūsu avīzes klusē!
fake society
f
Liberālie mediji par terorismu uzskata tikai tos gadījumus, kur ir daudz bojā gājušo vai arī barbarisms ir izraisījis lielu rezonansi sabiedrībā. Īstenībā teroraktu ir simtiem reižu vairāk, tikai lielākā daļa mediju par tiem neraksta. Frančiem ir interneta vietne, kurā kāds cilvēks apkopo informāciju no dažādu Francijas reģionu vietējiem medijiem par imigrantu pastrādātajiem noziegumiem. Viņš apkopo tikai nelielu daļu no tā, ko ik gadu pēc tam sniedz statistikas dati. Iespējams, ka arī vietējie mediji bieži vien neuzzin no policijas par daudziem noziegumiem. Tomēr katru dienu viņa vietnē parādās ziņas par vismaz dažiem barbariskiem noziegumiem Francijā (biežāk rīkles pārgriešanu, noduršanu utt.). Multikulturālisms visā savā krāšņumā. Starp citu, statistikas dati rāda, ka Francijā ir tikai 5% musulmaņu (imigrantu un viņu bērnu - virs 20%), bet pētījumi rāda, ka puse no cietumniekiem ir musulmaņi vai no musulmaņu kultūras nākušie.
edvinssilavs
e
Kolīdz tajās valstīs karš beidzas visi imigranti jāsūta atpakaļ. Eiropas par imigrācijas uzsākšanu atbildīgās personas informēja publiski Eiropas cilvēkus, ka uzņems bēgļus no kara un vardarbības. Bet Eiropas tauta redz kaut ko citu. Karš ir beidzies, bet bēgļus atpakaļ nesūta. Tas nozīmē , ka Eiropas tautas ir mānītas. Un tas ir noziegums. Vai jūs zināt kāpēc tiek uzņemti bēgļi lielā vairumā nevis no valstīm, kur notiek karš, bet gan no valstīm, kur nenotiek karš? Tas ož pēc liela mēroga korupcijas. Milzīgas summas tiek maksātas piemēram Turcijai. Ja jau Turcija ir ar mieru, tad tai tas ir ekonomiski izdevīgi. Tātad Eiropas atbildīgajiem arī tas ir izdevīgi! Neviens darījums nekādās nozarēs nenotiek, ja izdevīgi ir tikai vienai pusei! Eiropas tautām kategoriski jāpieprasa, lai bēgļus, tai skaitā ekonomiskos bēgļus sāk lielos daudzumos sūtīt (deportēt) atpakaļ. Jo liela daļa, lai tiktu uz Eiropu ir samaksājusi par ceļu līdz Eiropai lielas naudas summas - vairākus tūkstošus ASV dolāru
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits