Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Navaļnijam uzbrukumā Maskavā traumēta acs

Maskavā ceturtdien noticis uzbrukums opozicionāram Aleksejam Navaļnijam. Politiķim sejā ieliets briljantzaļais šķīdums, un tā rezultātā viņam traumēta acs, pavēstīja Navaļnija preses sekretāre Kira Jarmiša. Uzbrukums noticis pie Korupcijas apkarošanas fonda biroja. Uzbrucējs politiķi gaidījis pie automašīnas.

"Iešķieda sejā briljantzaļo šķīdumu, man iznākot no biroja. Nepatīkami, jo trāpīja tā, ka tagad man visa labā acs ir zaļa. Gan zīlīte, gan radzene," Navaļnijs paziņoja vietnē Twitter.

Mediķi Navaļnijam konstatējuši labās acs ķīmisko apdegumu.

"Diezgan nepatīkama draņķība - noņemt sāpes ir sarežģīti, un acs deg elles liesmās, turklāt arī neveras vaļā," savā vietnē atzina politiķis. Viņš gan piebilda, ka slimnīcā nepaliks, bet atgriezīsies birojā.

Pēdējā laikā šī ir jau otrā reize, kad Navaļnijs apliets ar briljantzaļo šķīdumu. Līdzīgs atgadījums notika 20.martā Barnaulā, kur Navaļnijs bija ieradies atklāt priekšvēlēšanu štābu.

Navaļnijs ir viens no pazīstamākajiem Krievijas opozīcijas pārstāvjiem. Decembrī viņš paziņoja par nodomu kandidēt nākamajās prezidenta vēlēšanās. Taču tiesa atzina viņu par vainīgu tā dēvētajā Kirovļes lietā par naudas izlaupīšanu, piespriežot viņam piecu gadu cietumsodu nosacīti, kas liedz viņam kandidēt prezidenta vēlēšanās.

Navaļnijs šo lietu uzskata par politizētu un savu vainu neatzīst. Viņš jau sācis priekšvēlēšanu kampaņu un negrasās to pārtraukt.

Top komentāri

zvirbulēns
z
Jā, tā ir Krievija, bandītiska valsts!
Raimonds
R
Navaļnijs ir kā svaigs gaiss Krievijas godīgākajai sabiedrības daļai. Pacēlis diskusiju par korupciju tādos augstumos, ka to apstādināt vairs nebūs iespējams. Arī Latvijā vajadzētu tādu aktīvistus, kuri sabiedrību iepazīstinātu ar politiķiem, īpaši ar saskaņiešiem, kuri visi Range Rover pa 100 000 eiro iecienījuši un īrē no vecākiem bezdarbniekiem
replika
r
Navaļnijs ir drosmīgs cilvēks un savu panāks. Krievu tautā jau rūgst neapmierinātība ar Putina un Medvedeva zaglīgo un noziedzīgo režīmu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits