Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

E-klases konference pulcē vairāk kā 500 izglītības jomas darbiniekus

Šodien Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) telpās vairāk kā 500 izglītības jomas darbinieku piedalās Latvijas skolotāju konferencē E-klase 2012, ko rīko izglītības portāls un skolvadības sistēma E-klase.

Konferencei līdz plkst.15.00 tiek nodrošināta arī video tiešraide interneta vietnē www.e-klase.lv/lv/lapa/e-klase-2012/. Ierakstus no konferences varēs aplūkot arī E-klase.lv mājas lapā. 

Konferences mērķis ir pulcēt izglītības nozares, kā arī pašvaldību pārstāvjus uz diskusiju, lai kopīgi dalītos pieredzē un veicinātu informatizāciju skolās. 

"No katras skolas Latvijas skolotāju konferencē aicinājām piedalīties to pārstāvjus, lai arī ikdienā skolvadības sistēmu lieto daudz vairāk skolotāju nekā bija iespējams uzņemt RTU telpās - 15 000 skolotāju. Šī iemesla dēļ mēs nodrošinām video tiešraidi, lai iesaistītu arī pārējos aktīvos skolvadības sistēmas lietotājus, kas uz konferenci nevarēja ierasties klātienē. Video tiešraides laikā aicinām visus aktīvi uzdot jautājumus arī komentāru sadaļā, lai lektori vēlāk uz tiem var atbildēt," stāsta izglītības E-klases portāla redaktore Dita Blaua.

Diskusijās skolotāju izteiktie viedokļi par citiem nepieciešamiem jauninājumiem tiks apkopoti, lai izvērtētu iespējas tos ieviest E-klasē



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi