Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ghetto Basket sacensībās izspēlēs ceļazīmi uz Sprite Slam dunk konkursu

„Ghetto Basket“ turnīra ietvaros 9.jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā notiks viens no šīs vasaras krāšņākajiem sporta pasākumiem – starptautiskais „Sprite Slam dunk“ konkurss, kurā piedalīsies vairāki pasaules līmeņa sportisti. Iespēju piedalīties šajā konkursā līdz 5.jūlijam varēs izcīnīt pašmāju basketbolisti, informē Ghetto Games projektu vadītāja Elīna Kerre.
„Sprite Slam dunk” konkursā pēc organizatoru uzaicinājuma startēs labākie „dankeri“ no vairākām valstīm, tostarp arī pasaulslavenais Džastins Dārlingtons no Kanādas. Ar viņu mākā iemest bumbu grozā no augšas sacentīsies ukraiņu „dankeris” Dmitrijs Krivenko, kurš 15. jūnijā triumfēja Sanktpēteburgas ielu sporta un kultūras festivālā „Piter Games 2013”. Uz Grīziņkalna skeitparku, lai cīnītos par naudas balvu 1000 eiro apmērā, ceļu mēros arī Krievijas un citu valstu sportisti. 

Konkursā Latviju pārstāvēs basketbola kluba „Latvijas Universitāte” spēlētājs Kristaps Dārgais, vairākkārtīgs Latvijas „slam dunk” turnīru līderis, kurš regulāri piedalās „Ghetto Basket” sacensībās, sekmīgi startējot komandas „Mazais” sastāvā. Līdz šim K.Dārgajam gandrīz vienmēr izdevies pārspēt  ārzemju konkurentus, kuru pulkā bijis arī Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) „Zvaigžņu spēles” uzvarētājs Džeremijs Evanss. Pagājušā gada augustā „Krastu mača” ietvaros rīkotajā „dankeru“ konkursā Dž.Evansam nācās atzīt K.Dārgā pārākumu.  

Lai gan Latvijā „dankeru“ konkursos startējuši vairāki lieliski spēles meistari, „Sprite Slam dunk“ konkursa rīkotāji – jauniešu ielu kultūras un sporta kustība „Ghetto Games“ un „Sprite“ - nolēmuši dot ikvienam pašmāju spēlētājam iespēju pārsteigt basketbola fanus, izsludinot īpašu atlases konkursu 9.jūlija pasākumam.  

Ikvienam interesentam, kurš ir pārliecināts par savu „dankošanas“ prasmi, ir iespēja līdz 1.jūlijam pieteikties atlases sacensībām, nosūtot elektronisku vēstuli ar savu vārdu, uzvārdu, vecumu un kontaktinformāciju uz e-pastu: [email protected]. Basketbolistu atlase tiks rīkota 5.jūlijā Grīziņkalna skeitparkā „Ghetto Basket“ turnīra laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi