Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

VEF Rīga ar +40 sagrauj Valka/Valga

Latvijas čempione VEF Rīga trešdien OlyBet Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta mačā ar rezultātu 94:54 (20:14, 27:14, 19:13, 28:13) savā laukumā sagrāva Valka/Valga vienību.

Uzvarētājiem ar 21 punktu izcēlās Andris Misters, trāpot četrus no pieciem tālmetieniem, 12 punktus sameta Rolands Freimanis, bet pa 11 punktiem bija Artim Atem un Arnam Labuckam.

Tikmēr robežpilsētu komandai ar 11 punktiem palīdzēja Kristaps Miglinieks.

Kā vēstīts, trešdienas rītā VEF Rīga komanda pārtrauca līgumsaistības ar amerikāņu aizsargu Entvonu Skotu, jo nebija apmierināta ar leģionāra sniegumu.

VEF Rīga, kas šosezon LBL aizvada trīs apļus, vietējo čempionātu sāka ar neveiksmi Ogres komandai, bet turpinājumā tagad gūtas trīs uzvaras pēc kārtas.

Tikmēr Valka/Valga, kas izspēlēs divus apļus, četros mačos guvusi vienu uzvaru, kad pārspēja Jēkabpili.

VEF Rīga komandā no pērnās sezonas, kad tā pēc gada pārtraukuma atguva valsts čempionu titulu, palikuši pieci spēlētāji - Mareks Mejeris, Arnolds Helmanis, Iļja Gromovs, Arns Labucks un Kaspars Vecvagars, kurš gan laukumā nav bijis gadu. Pēc trīs gadu pārtraukuma VEF Rīga spēlē trīskārtējais Latvijas čempions Kristaps Janičenoks, kurš iepriekš bija Ventspils rindās, kā arī komandas rindas papildinājis Rolands Freimanis un Dāvis Rozītis. Valsts čempionei ir arī trīs leģionāri, tostarp saspēles vadītājs Alekss Peress, kurš šovasar spēlēja Meksikas izlasē.

Valka/Valga LBL šobrīd pieteikusi piecus latviešus, četrus igauņus un vienu lietuvieti Ernestu Bružu. Latvijas un Igaunijas komandu šajā sezonā pārstāvēs tādi latviešu basketbolisti kā Niks Niklāvs Višņēvičs, Roberts Freimanis, Elvijs Mičulis, Kristaps Miglinieks un Edgars Lasenbergs.

LBL kopvērtējumā līderei Ventspils ir sešas uzvaras sešos mačos, bet ar piecām uzvarām piecās cīņās seko Ogre. Trešo vietu ar trim uzvarām četrās spēlēs ieņem VEF Rīga, kamēr Jūrmala ir trīs uzvaras piecos mačos.

Pirmajam četriniekam ar vienu panākumu četros mačos seko Valka/Valga un Betsafe/Liepāja, kamēr Jēkabpils un Latvijas Universitātes rēķinā ir viena uzvara piecās cīņās, bet Valmiera/ORDO noslēdz tabulu ar vienu panākumu sešos dueļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Turpmāk nebūs vieglāk

Izlasi pēc smaga zaudējuma Vācijai eksaminēs spēcīgās Zviedrijas un Slovākijas valstsvienības.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi