Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

VEF Rīga Kazaņā pret Unics pabeigs Krievijas klubu spēļu nedēļu

Latvijas vicečempioni VEF Rīga svētdien Kazaņā tiksies ar Eirolīgas cīņu praksi guvušo Unics un noslēgs trīs spēļu nedēļu pret Krievijas basketbola klubiem. VTB vienotās līgas spēle Tatarstānā sāksies plkst. 17 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē varēs redzēt LTV7 televīzijā.

Iepriekšējās divās šonedēļ aizvadītajās spēlēs VEF Rīga zaudēja, mājās piekāpjoties gan Maskavas CSKA basketbolistiem VTB līgā (72:87), gan Maskavas apgabala Himki Eiropas kausa izcīņas grupā (79:86). 

VEF Rīgai VTB līgā septiņās spēlēs ir trīs uzvaras, kas turnīra tabulā liedz pakāpties augstāk par 9.vietu. Kazaņā VEF Rīga spēlēs ceturto reizi un pretendēs uz pirmo uzvaru. VEF Rīgai kļuvis ierasts pirmajā puslaikā ļaut pretiniekiem iegūt būtisku pārsvaru, un vēlāk jau ir sarežģīti pacīnīties par uzvaru. Tikai ar maksimālu koncentrēšanos un pašatdevi visas spēles gaitā Latvijas klubam var pavērties iespēja sagādāt pretiniekiem turnīrā trešo zaudējumu. 

Uzdevums VTB līgā VEF Rīgai ir regulāro sezonu pabeigt labāko astoņniekā, lai iekļūtu izslēgšanas turnīrā. VTB līgas regulārajā čempionātā 16 klubi izspēlē divus apļus, ar katru pretinieku tiekoties mājās un viesos. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi