Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Ventspilij nevajadzīgais Mičels papildinājis Valmiera/ORDO sastāvu

Basketbola klubs Valmiera/ORDO papildinājis sastāvu ar amerikāņu saspēles vadītāju Kvameinu Mičelu, kurš šo sezonu sāka Ventspils komandā, pirmdien pavēstīja Valmieras vienība.

Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) nolikums paredz, ka līdz februāra izskaņai komandas var veikt neierobežotu skaitu sastāva izmaiņu, bet līdz 15.martam katra komanda var pieteikumā iekļaut vēl vienu spēlētāju.

Valmiera/ORDO pievienojies 26 gadus vecais Mičels, ar kuru Ventspils līgumsaistības pārtrauca februāra beigās. Ar šo papildinājumu Valmieras komanda noslēgusi šīs sezonas sastāva komplektāciju.

Šosezon LBL turnīrā Ventspils rindās Mičels aizvadīja 23 spēles, vidēji mačā guva 12,3 punktus un izdarīja 4,6 rezultatīvas piespēles, kas bija labākie rādītāji Ventspils komandā.

Savukārt 12 mačos FIBA Eiropas kausā Mičels vidēji spēlē guva 7,8 punktus un veica 3,5 rezultatīvas piespēles.

Mičels savas profesionālās basketbola gaitas sāka Čehijā, kur 2013./2014.gada sezonā tika atzīts par šīs valsts gada spēlētāju. Pagājušo sezonu viņš aizvadīja Polijas čempionāta komandā Kutno Polfarmex, kurā izcēlās vidēji ar 19,4 punktiem un 5,3 rezultatīvām piespēlēm.

Sezonas sākumā Valmiera/ORDO sastāvā spēlēja lietuviešu saspēles vadītājs Vītenis Čižausks, taču pērn decembrī viņš pārcēlās uz Vācijas bundeslīgas komandu Krailsheimas Merlins. Sezonas turpinājumā Valmiera/ORDO spēlēja bez leģionāriem.

Valmiera/ORDO ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš paziņojumā norādīja, ka jau ilgu laika posmu komanda bija saspēles vadītāja meklējumos. "Gala rezultātā izkristalizējās divas iespējami labākās kandidatūras, no kurām kopā ar treneriem izvēlējāmies mums labi zināmo Kvameinu Mičelu. Par viņa kvalitātēm pārliecinājāmies gan mūsu savstarpējās spēlēs ar Ventspili, gan sekojot līdzi citām spēlēm Latvijas Basketbola līgā un Eiropas kausā. Kvameins ir ļoti motivēts kopā ar komandu cīnīties par izvirzīto mērķu sasniegšanu.''

Mičels par pievienošanos Valmieras vienībai stāsta, ka viņš ir ļoti pateicīgs kluba vadībai par doto iespēju sezonas atlikušo daļu turpināt labā komandā ar augstiem mērķiem. "Kā arī esmu ļoti priecīgs, ka varēšu Valmieras komandas sastāvā turpināt cīņu par augstām vietām gan Latvijas čempionātā, gan Baltijas līgā. Es noteikti atdošu no sevis visus 100% katrā spēlē un izbaudīšu šo laiku ar saviem jaunajiem komandas biedriem."

Kā zināms, Ventspils komanda no Mičela atteicās, jo nebija apmierināta ar viņa sniegumu un attieksmi.

LBL turnīrā Valmiera/ORDO ar 21 uzvaru 27 mačos ieņem trešo vietu regulārā čempionāta kopvērtējumā, tomēr līdere Ventspils ir tikai vienas uzvaras attālumā.

Savukārt Triobet Baltijas Basketbola līgā (BBL) Valmiera/ORDO sasniegusi ceturtdaļfinālu, kur trešdien valmieriešiem paredzēts atbildes mačs savā laukumā pret Lietuvas komandu Pasvāles Pieno žvaigždes, ko pirmajā mačā izbraukumā pieveica ar rezultātu 81:71.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi