Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ventspils savam kapteinim Janičenokam nav piedāvājusi jaunu līgumu

Latvijas vicečempione basketbolā Ventspils savam kapteinim Kristapam Janičenokam nav piedāvājusi līgumu nākamajai sezonai, aģentūrai LETA atklāja spēlētājs.

Pašlaik 34 gadus vecais Janičenoks Ventspils klubā spēlējis kopš 2014.gada novembra. Spēlētāja līgums noslēdzās pēc iepriekšējās sezonas, bet jauna kontrakta piedāvājumu viņš nav saņēmis.

"Ar Ventspili pēc līguma beigām neesam kontaktējušies, klubs arī nav izrādījis nekādu interesi. Piedāvājumu no Latvijas man nav," pauda Janičenoks. "Nesen tieši runāju ar aģentu. Viņš skatās ārzemju virzienā. No ārvalstu klubiem ir bijusi interese, taču mani nav apmierinājuši konkrēti apstākļi."

Janičenoks jau pagājušā gada pavasarī iedzīvojās Ahileja cīpslas plīsumā, turklāt šī trauma basketbolistu mocīja arī iepriekšējā sezonā.

"Tikai pēdējos divus trīs mēnešus jūtos normāli. Uzskatu, ka man vēl ir iekšā un savus divus gadus vēl varu spēlēt. Sezonas gaitā traumas dēļ bija ļoti grūti ieiet ritmā. Paldies Ventspilij, kas ar mani auklējās un ļāva izārstēt savainojumu," uzsvēra Janičenoks.

Traumas dēļ Janičenokam iepriekšējā sezona bija saraustīta. OlyBet Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionātā pieredzējušais basketbolists 26 spēlēs vidēji iemeta 10,2 punktus, kamēr Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas turnīrā viņam 11 mačos caurmērā 8,3 punktu.

Janičenoks iekļauts Latvijas izlases kandidātos dalībai šī gada Eiropas čempionātā.

Pirms kļūšanas par Ventspils basketbolistu Janičenoks vairākas sezonas pavadīja VEF Rīga vienībā.

Ventspils šī gada LBL finālsērijā negaidīti pārliecinoši ar 0-4 piekāpās VEF Rīga komandai, kamēr FIBA Čempionu līgā nepārvarēja izslēgšanas turnīra pirmo kārtu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi