Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Bertāna klubs Eirolīgas sezonu noslēdz ar zaudējumu Kazaņai

Eirolīgas sezonu ar zaudējumu beigusi Daira Bertāna pārstāvētā Union Olimpija, savā laukumā ar 63:76 atzīstot Kazaņas Unics pārrākumu. Savukārt Maskavas CSKA noslēgusi Eirolīgas regulāro sezonu, Spānijā ar 91:83 pārspējot Malagas Unicaja, kurā spēlē latviešu aizsargs Kristaps Valters.

Kazaņas Unics jau pašā spēles sākumā panāca 8:0 un, noslēdzoties pirmajai ceturtdaļai, atradās vadībā ar 25:11. Arī otrajā ceturtdaļā mājinieki spēja pievilkt vien līdz sešiem punktiem, bet pārtraukumā devās iedzinējos ar 29:41. Pēdējās desmit minūtēs Krievijas klubs atrāvās pat līdz 64:46, beigās svinot uzvaru ar 76:63. Union Olimpijai šī Eirolīgas sezona nebija izdevusies - izcīnīta tikai viena uzvara desmit spēlēs.

Dāvis Bertāns laukumā devās no rezervistu soliņa un nospēlēja nepilnas 26 minūtes. Šajā laikā uzbrucēja rēķinā seši punkti, divas atlēkušās bumbas, pa vienai rezultatīvai piespēlei un pārtvertai bumbai, kā arī reizi ticis bloķēts, nopelnījis trīs personīgās piezīmes un izprovocējis vienu noteikumu pārkāpumu.

Citā spēlē maskaviešu uzvaru ar 91:83 pār Malagas Unicaja ar 18 punktiem un 10 rezultatīvām piespēlēm sekmēja Milošs Teodosičs. Nenads Krstičs, Antons Ponkrašovs un Aleksejs Šveds attiecīgi pievienoja 14, 13 un 12 punktus. Hrvoje Peričs, Džeralds Fitčs un Džoels Frīlends katrs atzīmējās ar 16 gūtiem punktiem Unicaja rindās. K.Valters spēlē nepiedalījās savainojuma dēļ.

Maskavas CSKA Eirolīgas 16 labāko klubu vidū iekļuvusi pēc perfekti aizvadītas pirmās kārtas, izcīnot uzvaras visās desmit savas grupas spēlēs.

Vietu Eirolīgas labāko sešpadsmitniekā pēdējā brīdī izdevies izcīnīt arī Kauņas Žalgiris spēlētājiem, kuri mājas laukumā nepilnu 15 000 skatītāju priekšā ar 87:76 pārspēja Horvātijas čempionus KK Zagreb.

Par iekļūšanu nākamajā kārtā vēl cīņu turpinās cits latviešu aizsargs Jānis Blūms un Gescrap Bizkaia, kuri uzvaras gadījumā pār Spānijas pilsētas Vitorijas Caja Laboral vēl saglabā cerības kvalificēties nākamajai kārtai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi