Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bertānam 17 punkti Real Betis uzvarā ACB mačā

Latvijas basketbolists Dairis Bertāns svētdien guva 17 punktus viņa un Anžeja Pasečņika pārstāvētās Seviljas Real Betis uzvarā izbraukumā Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē.

"Real Betis" viesos ar 82:67 (8:13, 26:13, 20:20, 28:21) pārspēja Santjago de Kompostelas "Monbus Obradorio"

Bertāns laukumā pavadīja 26 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā realizēja četrus no septiņiem tālmetieniem un vienu no diviem divpunktu metieniem, kā arī visus trīs soda metienus. Aizsargs izcīnīja arī divas atlēkušās bumbas, sakrāja trīs rezultatīvas piespēles, vienreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes pretiniekiem, kā arī iekrāja dalītu labāko spēlē +/- rādītāju +20 un efektivitātes koeficientu desmit.

Pasečņiks, spēlējot vien 12 minūtes un 34 sekundes, guva vienu punktu, realizējot vienu no diviem soda metieniem, bet netrāpot vienīgo divpunktu metienu. Viņš izcīnīja četras bumbas zem groziem, vienreiz pārķēra bumbu, pieļāva divas kļūdas, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes, kā arī sakrāja komandā sliktāko +/- rādītāju -8 un efektivitātes koeficientu viens.

Uzvarētājiem ar 20 punktiem rezultatīvākais bija Žans Montero.

Mājiniekiem Tomass Skrabs sakrāja 22 punktus un sešas atlēkušās bumbas.

Jau ziņots, ka Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi" svētdien savā laukumā ar 93:83 (14:19, 25:23, 28:20, 26:21) uzvarēja Mursijas UCAM.

Šteinbergs laukumā pavadīja sešas minūtes un 36 sekundes, punktus negūstot. Viņš netrāpīja vienīgo divpunktu metienu, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, vienreiz pārkāpa noteikumus, kā arī beidza spēli ar sliktākajiem komandā +/- rādītāju -8 un efektivitātes koeficientu -2.

Uzvarētājiem 17 punktus un astoņas atlēkušās bumbas sakrāja Devins Robinsons, bet viesiem 18 punktus un sešas atlēkušās bumbas Artjoma Pustovija kontā.

Vēl svētdien Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Baskonia" viesos ar 112:93 (32:18, 23:23, 20:22, 37:30) apspēlēja "Fuenlabrada".

Kurucs 13 minūtēs un 19 sekundēs laukumā guva sešus punktus, trāpot abus tālmetienus. Viņš arī vienreiz rezultatīvi piespēlēja, divreiz pārķēra bumbu, trīsreiz pārkāpa noteikumus, kā arī beidza spēli ar sliktāko komandā +/- rādītāju -14 un efektivitātes koeficientu seši.

Uzvarētāju labā 26 punktus guva Markuss Hovards, bet mājiniekiem pa 20 punktiem sakrāja Medī Nguama un Lasāns Kroma.

Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Baskonia" ar 24 uzvarām 29 mačos turnīra tabulā ieņem otro vietu, "Baxi" ar deviņām uzvarām 28 cīņās atrodas 15.vietā, Daira Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Seviljas "Real Betis" ar bilanci 8-21 ir 16., bet "Fuenlabrada", kurai savainojuma dēļ šosezon vairs nevarēs palīdzēt Rodijs Mačoha, ar bilanci 4-25 ir pēdējā pozīcijā 18 komandu konkurencē un ir tuvu izkrišanai līgu zemāk.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Madrides "Real", kas sērijā ar 3-1 pieveica "Barcelona".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi