Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Blūmam pieci punkti, Lietuvos Rytas piekāpjas Žalgiris

Piecus punktus Lietuvas basketbola čempionāta spēlē pirmdien guva latviešu saspēles vadītājs Jānis Blūms, taču viņa pārstāvētā Lietuvos rytas komanda atzina "Žalgiris" basketbolistu pārākumu.

Aizvadītajā mačā, kas ir principiālākais duelis Lietuvas basketbolā, Viļņas klubs savā laukumā zaudēja Kauņas komandai ar rezultātu 79:90 (26:20, 20:23, 17:25, 16:22).

Mača pirmajā puslaikā vadībā atradās Lietuvos rytas vienība, taču otrajā spēles pusē Žalgiris prata spēles gaitu izlīdzināt un noslēgt spēli savā labā.

Blūms šajā mačā laukumā pavadīja 12 minūtes un 17 sekundes, realizēja vienu no diviem trīspunktu metieniem un abus soda metienus, taču garām grozam raidīja vienīgo izpildīto divpunktu metienu.

Vēl latvieša kontā arī viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba un trīs personiskās piezīmes, kas kopā deva trīs efektivitātes koeficienta punktus.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija horvātu leģionārs Marko Popovičs, kurš guva 20 punktus. Viļņas komandas labā ar 25 punktiem rezultatīvākais bija Renalds Seibutis.

Lietuvas čempionāta kopvērtējumā tagad pirmās divas vietas ieņem Žalgiris komanda, kas uzvarējusi visās četrās aizvadītajās spēlēs un Prienu Rūdupis vienība ar septiņām uzvarām tikpat mačos. Savukārt Lietuvos rytas basketbolisti ir trešajā vietā ar trim uzvarām četrās spēlēs.

Nākošā spēle Lietuvos rytas komandai Lietuvas čempionātā paredzēta pret latviešu Kaspara Vecvagara un Kaspara Ciprusa pārstāvēto Paņevēžas Lietkabelis vienību.

Kā zināms, Viļņas klubs startē arī ULEB Eirolīgas un VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi