Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Butauts vēlas piesaistīt Blūmu VEF Rīga komandai

Latvijas čempionvienības basketbolā VEF Rīga galvenais treneris Ramūns Butauts vēlas komandai piesaistīt latviešu saspēles vadītāju Jāni Blūmu, Lietuvas medijiem atklājis treneris.

Kā ziņots, Blūms nepagarinās līgumu ar Spānijas augstākās līgas (ACB) komandu Bilbao Gescrap Bizkaia un nākamajā sezonā spēlēs citā klubā.

Pagaidām gan nav zināms, kas būs nākamais Blūma klubs, tomēr Butauts neslēpj, ka saspēles vadītājs VEF Rīga jāizvirza par galveno mērķi brīvo aģentu tirgū.

"Mēs centīsimies nodrošināt Blūma pakalpojumus. Viņam ir jākļūst par mūsu šīs vasaras galveno mērķi," laikrakstam Lietuvos Rytas izteicies Butauts. "Centīsimies padarīt mūsu sastāvu spēcīgāku."

Šīs sezonas ACB regulārajā čempionātā 30 gadus vecais Blūms vidēji guva 5,7 punktus, izcīnīja 1,3 atlēkušās bumbas un veica 0,6 rezultatīvas piespēles.

Gescrap Bizkaia komandu Blūms pārstāvējis kopš 2008.gada, kopumā ACB čempionātā vidēji gūstot 7,4 punktus, izcīnot 1,4 bumbas zem groziem un veicot 1,4 rezultatīvas piespēles ik mačā.

VEF Rīga komandā līgums uz nākamo sastāvu ir Kristapam Janičenokam, Dairim Bertānam, Gatim Jahovičam, Antanam Kavaļauskam un Donātam Zavackam.

Butauts atklājis, ka viņš pats Latvijas klubā arī uz nākamo sezonu paliks par spīti vairākiem citiem piedāvājumiem. Treneris kā izšķirošo faktoru savai izvēlei izcēla cilvēciski labās attiecības ar spēlētājiem un kluba vadību.

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas finālsērijā VEF Rīga šosezon otro reizi pēc kārtas spēkojās ar Ventspils komandu, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar rezultātu 4-1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi