Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Gražulim 24 punkti un panākums Itālijas A sērijas mačā

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis svētdien Itālijas A sērijas spēlē guva 24 punktus un palīdzēja Trento Aquila tikt pie panākuma, kamēr citā mačā Jānis Strēlnieks ar 16 punktiem sekmēja Scafati uzvaru.

Trento mājas spēlē ar rezultātu 98:88 (28:19, 22:20, 22:20, 26:29) pārspēja Redžo Emīlijas "UnaHotels".

Gražulis laukumā bija 24 minūtes un, realizējot sešus divu punktu metienus un četrus no pieciem tālmetieniem, ar 24 punktiem kļuva par rezultatīvāko spēlētāju uzvarētāju rindās. Latvietis arī tika pie trīs atlēkušajām bumbām, vienas kļūdas, trīs rezultatīvām piespēlēm, nopelnīja divas piezīmes, sakrāja +/- rādītāju +19 un efektivitātes koeficientu 26.

Vēl 17 punktus mājinieku labā guva Prentiss Habs, kurš arī sakrāja deviņas rezultatīvas piespēlēs, kamēr viesu komandā ar 26 punktiem izcēlās Kevins Hērvijs.

Savukārt Strēlnieka pārstāvētā "Scafati" viesos ar rezultātu 97:87 (24:25, 21:27, 23:17, 29:18) uzvarēja Trevizo "NutriBullet".

Strēlnieks spēlēja 23 minūtes un meta grozā vienu no diviem divu punktu metieniem, četrus no sešiem tālmetieniem un divus soda metienus. Viņš arī atzīmējās statistikā ar vienu atlēkušo bumbu, divām kļūdām, piecām rezultatīvām piespēlēm, divām piezīmēm, trīs izprovocētiem sodiem un tika pie +/- rādītāja +8, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu 18.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākie ar 18 punktiem bija Kruize Pinkinss un Džons Ričards Nunge, kamēr mājiniekus no zaudējuma neglāba Džeimsa Janga 28 gūtie punkti. 

Vēl Tortonas "Derthona", kuras rindās spēlē Artūrs Strautiņš, savā laukumā ar rezultātu 59:87 (11:18, 20:24, 14:23, 14:22) piekāpās Brešas "Germani".

Strautiņš laukumā bija 12 minūtes, kuru laikā realizēja vienu metienu divu punktu vērtībā, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pieļāva divas kļūdas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja piezīmi, sakrāja +/- rādītāju -6 un efektivitātes koeficientu viens.

Tikmēr Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" viesos ar 83:93 (23:21, 14:25, 15:25, 31:22) zaudēja Kremonas "Vanoli".

"Virtus" komanda uzvarējusi piecās no sešām spēlēm, Trento vienība guvusi arī piecus panākumus, abiem klubiem ieņemot attiecīgi pirmo un otro vietu turnīra tabulā, kamēr "Derthona" un "Scafati" ar bilanci 3-3 ierindojas devītajā un desmitajā pozīcijā 16 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi