Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Latvijas basketbolisti Lillē aizvadījuši vienīgo treniņu pirms spēles ar Slovēniju

Latvijas vīriešu basketbola izlase pirms sestdien gaidāmās Eiropas čempionāta astotdaļfināla cīņas pret Slovēniju Lillē aizvadījusi pirmo un vienīgo treniņu.

Kā zināms, Latvijas izlase sasniegusi Eiropas čempionāta izslēgšanas spēles, kas jau norisināsies Francijas pilsētā Lillē. Sestdien pusdienlaikā komandai gaidāms astotdaļfināla mačs pret Slovēniju.

Latvijas izlase uz Lilli izlidoja vien dažas stundas pēc savas pēdējās D apakšgrupas cīņas pret Igauniju. Kopā ar valstsvienību čārterreisā devās arī pārējās trīs D apakšgrupas komandas, kas sasniedza izslēgšanas spēles, - Lietuva, Čehija un Beļģija.

Valstsvienības direktors Māris Jučmanis aģentūrai LETA pastāstīja, ka no Rīgas komandas izlidojušas ap diviem naktī, bet ap četriem bija Lillē. Visas 16 izslēgšanas turnīrā iekļuvušās izlases mitinās divās viesnīcās, bet Latvijas komandas apartamenti atrodas aptuveni 15 minūšu braucienā no īpaši pārbūvētā futbola stadiona, kur notiks izšķirošās turnīra spēles.

Piektdien plkst.15.45 pēc Latvijas laika komandai sākās vienīgais treniņš pirms sestdien plkst.13 gaidāmā dueļa ar Slovēniju.

"Emocijas spēlētājiem un treneriem ir labas. Jāturpina iesāktais un jāmēģina sev un līdzjutējiem sagādāt vēl patīkamus brīžus," izteicās Jučmanis.

Eiropas čempionātā tiek dalītas ceļazīmes arī uz 2016.gada Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm. Pie tām tiks turnīra finālistes, bet trešās līdz septītās vietas ieguvējas kvalificēsies olimpiskajam atlases turnīram.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Neretnieks uzvar Grand Prix maršrutā Rīgā

Svētdien, 16.jūnijā, skatītāju pilnu tribīņu priekšā spīdošu uzvaru Pasaules kausa Centrāleiropas zonas Rīgas posma Grand Prix maršrutā izcīnīja Latvijas sportists Kristaps Neretnieks ar Zan...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi