Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Maskavas CSKA iekļūst Eirolīgas finālā, kur sacentīsies ar Olympiacos

ULEB Eirolīgas turnīra basketbolā finālā piektdien pirmā iekļuva Krievijas čempionvienība Maskavas CSKA, kas cīņā par titulu tiksies ar Pireju Olympiacos no Grieķijas. 

Finālčetrinieka turnīrā notikušajā pusfināla cīņā CSKA ar rezultātu 66:64 pieveica pagājušās sezonas sacensību spēcīgāko komandu Atēnu Panathinaikos no Grieķijas.

Sājā mačā vēl divas minūtes un 13 sekundes pirms ceturtās ceturtdaļas beigām Panathinaikos basketbolistiem bija četru punktu pārsvars (64:60), tomēr turpinājumā CSKA komanda guva sešus punktus pēc kārtas un svinēja uzvaru.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 17 gūtiem punktiem bija Andrejs Kiriļenko, kurš izcīnīja arī deviņas atlēkušās bumbas, bet ar 15 punktiem izcēlās Aleksejs Šveds. Savukārt Panathinaikos komandas labā 19 punktus guva lietuvietis Šarūns Jasikēvičs, bet Maiks Batiste iekrāja 11 punktus.

Otrā pusfinālā Olympiacos sīvā cīņā ar 68:64 pārspēja Spānijas čempionus Barcelona Regal. Grieķi vairākas reizes mača gaitā spēja atrauties (17:11, 41:33), tomēr Spānijas klubs allaž atspēlējās. Saspringtā galotnē uzvaru ar 68:64 tomēr izcīnīja Olympiacos, iekļūstot Eiorolīgas finālā.

Uzvarētājiem 21 punktu (+6 rez.piespēles) guva Vasiliss Spanulis, bet Georgis Printezis izcēlās ar 14. Spāņiem rezultatīvākais ar 18 punktiem šajā spēlē Huans Karloss Navarro.

Fināls un cīņa par 3.vietu notiks svētdien. ULEB Eirolīgas finālturnīra spēles apkalpo arī pēdējo gadu Latvijas labākais basketbola tiesnesis Oļegs Latiševs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi