Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Pieredzējušais Krauliņš kļuvis par sieviešu basketbola čempionvienības Cēsis galveno treneri

Par Latvijas Sieviešu basketbola čempionvienības (LSBL)_ Cēsis _galveno treneri apstiprināts pieredzējušais speciālists Armands Krauliņš (73), vēsta vienība.

Vienošanās par sadarbību panākta uz nākamo sezonu. Tuvākajā laikā tiks sākta gatavošanās sezonai un turpināsies komandas komplektācijas process.

"No basketbola grūti aiziet, tas ir kā narkotika. Sajūtas? Atkal sākas aktīvs darbs. Šis bija trešais piedāvājums no Cēsu kluba," pastāstījis Krauliņš. "Pirmā laikā biju aizņemts Ventspilī, otrais nebija piemērotākajā brīdī, šoreiz esmu piekritis. Cēsu komandas attīstībai esmu sekojis līdzi visu laiku un varu vien teikt - lai mūsu basketbolā būtu vairāk tādu cilvēku kā Cēsu kluba prezidents Krišjānis Kļaviņš."

"Ceru, ka no mūsu sadarbības ieguvēji būs visi. Pagājušas tikai dažas stundas, kopš esmu devis piekrišanu, tādēļ par komandas sastāva vīzijām un uzdevumiem vēl pāragri runāt. Vienmēr gribas uzvarēt un tiekties pēc pirmās vietas - šajā ziņā basketbola principos nekas nav mainījies," atzina pieredzējušais treneris.

Pēdējās sezonās Krauliņš bija pagājis malā no aktīvās trenera prakses, taču vēl aizpērn bija Ventspils vīriešu komandas treneru konsultants. Pavisam Krauliņa trenera biogrāfija ir pusgadsimtu ilga.

Nākamajā sezonā Cēsis komanda startēs Latvijas un Igaunijas apvienotajā čempionātā, kas gan joprojām vēl nav oficiāli dibināts.

Krauliņa trenera karjera sākās 1963.gadā, kad viņš uzsāka darbu PSRS klubā Lokomotiv. Viņš trenējis arī tādus klubus kā Taškentas Universitāte, Maskavas Dinamo, Rīgas ASK, Rīgas VEF, Brocēni un Doņeckas Šahtar.

Krauliņš savulaik vadījis Latvijas vīriešu un sieviešu izlases, kā arī PSRS izlasi un Irākas izlases, bet kādu laiku strādājis arī Kolumbijā.

No 1997.gada Krauliņa karjera bijusi saistīta ar darbu Ventspils komandā, izņemot trīs mēnešus 2005.gadā, kad viņš vadīja Maskavas Dinamo sieviešu komandu.

Armandam Krauliņam par nopelniem Latvijas basketbola labā pasniegts Triju zvaigžņu ordenis.

Kā ziņots, pagājušā gada LSBL finālsērijā Cēsis ar 3-1 pārspēja TTT Rīga komandu, iegūstot otro titulu komandas pastāvēšanas vēsturē.

Jau vēstīts, ka TTT Rīga basketbolistes LSBL finālsērijā spēlēja 12.gadu pēc kārtas. Kopš 2001.gada rīdzinieces izcīnījušas deviņus titulus, iepriekš zaudējot arī 2006. un 2009.gadā. Savukārt Cēsis finālā spēlēja ceturto reizi pēdējos piecos gados.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi