Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rodiona Kuruca 15 punkti neglābj Mursijas UCAM no pirmā zaudējuma Čempionu līgas otrajā posmā

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs otrdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas otrā posma spēlē izcēlās ar 15 punktiem, kamēr viņa un Artūra Kuruca pārstāvētā Mursijas UCAM piedzīvoja pirmo neveiksmi otrā posma mačos.

Mursijas vienība izbraukumā ar rezultātu 78:79 (16:13, 20:26, 19:20, 23:20) piekāpās Patras "Promitheas" komandai, kuras rindās sezonu sāka Artūrs Kurucs.

Rodions Kurucs spēlēja 23 minūtes un 39 sekundes un raidīja grozā trīs no pieciem divu punktu metieniem, vienu no pieciem tālmetieniem un sešus no septiņiem soda metieniem. Viņa kontā arī pa trīs atlēkušajām bumbām, rezultatīvām piespēlēm, pārtvertām piespēlēm, bloķētiem metieniem un trīs piezīmes, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu 20 un +/- rādītāju +4.

Vairāk par latvieti starp viesiem guva Dastins Sleva, kurš izcēlās ar 19 punktiem, bet desmit punktus un piecas rezultatīvas piespēles iekrāja Hovards Sants-Ross.

Vēl Mursijas komandas rindās Artūrs Kurucs bija laukumā trīs minūtes un 49 sekundes, kuru laikā vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, tika pie trīs piezīmēm un iekrāja +/- rādītāju -2 un efektivitātes koeficientu viens.

Starp mājiniekiem rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Entonijs Kovans.

L grupā UCAM ir trīs uzvaras četrās spēlēs, ar tādu pašu bilanci otrajā vietā seko "Promitheas", Holonas "Hapoel" ir viena uzvara trīs cīņās, kamēr Atēnu AEK piedzīvojusi trīs zaudējumus.

Pamatturnīrā, tāpat kā iepriekšējā sezonā, pirmajā posmā 32 komandas bija sadalītas astoņās apakšgrupās. Grupu uzvarētājas nodrošināja vietu otrajā posmā, bet vēl astoņas komandas tika noskaidrotas "play-in" kārtā, kurā piedalījās otro un trešo vietu grupās ieņēmušās vienības.

Maijā par čempioni tika kronēta Vācijas komanda Bonnas "Telekom", kas finālā ar 77:70 uzvarēja Jeruzalemes "Hapoel".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi